Työpaikat

 

12.7.2022

SaTu hakee yksinluistelun vastuuvalmentajaa
 

Viime kausi oli Savonlinnan Taitoluistelijoiden kuudestoista toimintakausi. Eri ikäisiä luistelijoita seurassamme on noin 120 jakaantuen eri ryhmiin luistelukoulusta kilparyhmien yksinluistelijoihin. Viime kaudella seura aloitti yhteistyön paikallisen juniorijääkiekon kanssa järjestämällä yhteisen luistelukoulun ja tulevalla kaudella yhteistyö tulee syvenemään yhteisen toiminnanjohtajan aloittaessa toimessaan. 

Etsimme yksinluisteluryhmien valmennukseen vastuuvalmentajaa. Seurassamme pääset osaksi valmennustiimiämme, jossa aktiivista ja innovatiivista työotetta arvostetaan. Etsimämme ihminen on positiivinen, yhteistyökykyinen ja halukas kehittämään seuraa ja sen luistelijoita.

Seurassamme sinulle annetaan mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti. Viime kaudella seuramme ensimmäinen luistelija pääsi mukaan STLL:n Nuorten projektiryhmään ja seura mahdollistaa valmentajan  osallistumisen leireillä tarjottavaan valmentajakoulutukseen. Samoin tulevalla kaudella alkava STLL:n valtakunnallinen leiritys toimii valmentajien täydennyskoulutuksena.

Työskentelet Savonlinnan jäähalleissa vaihtelevin työajoin sekä arkisin että viikonloppuisin. Työhön kuuluu myös matkustelua Suomessa.

Edellytämme vahvaa yksinluistelutaustaa sekä arvostamme valmennuskoulutusta ja valmennuskokemusta, mutta olemme valmiit myös avustamaan koulutuksen hankkimisessa.

Valmennuksen haluamme tapahtuvan suomen kielellä.

Olemme kiinnostuneita uransa eri vaiheessa olevista valmentajista, joilla on kyky kasvaa ja halu oppia uutta. Toivommekin rohkeasti yhteydenottoja kaikilta, mikäli valmennustyö seurassamme kiinnostaa. Käymme mielellämme tarkempia keskusteluja kanssasi lähtötilanteesta riippumatta.

Ensimmäisen vuoden työ on määräaikainen (1.8.2022-30.4.2023). Työaika kilpailukaudella 20-30h/vko.

Palkkatoiveen ja hakemuksen voi lähettää suoraan osoitteeseen johanna.silvennoinen@gmail.com tai puhelimitse iltaisin (klo 18-19) puh. 0500 679 223 /Johanna Silvennoinen

Lisätietoja tehtävästä antaa seuran nykyinen päävalmentaja Jannika Paajanen puh. 044 250 2165

Otathan yhteyttä, jos työ seurassamme kiinnostaa, sillä sopivan henkilön löytyessä etenemme asiassa nopeasti.

http://www.savonlinnantaitoluistelijat.fi/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Tällä sivulla STAV:n jäsenet voivat hakea töitä omalla ilmoituksellaan veloituksetta.

Työnantajat voivat hakea tällä sivulla työntekijöitä ilmoituksella hintaan 40 €. Hintaan sisältyy kolme kertaa ilmoituksen julkaisu STAV:n Facebook-sivuilla.

Ilmoitukset ovat esillä kolme kuukautta.

Pyydämme lähettämään ilmoitustekstin (ei kuvia tai logoja) ja laskutusosoitteen (sähköpostiosoite) osoitteeseen: taitoluisteluvalmentajat#gmail.com