Työpaikat

HAEMME YKSINLUISTELUN VASTUUVALMENTAJAA

 

Kouvolan Taitoluistelu ry on Kouvolassa toimiva taitoluisteluseura. KTL:ssa on mahdollista harrastaa yksinluistelua kilpa- ja harrastusryhmissä sekä luistelukouluissa. Kaikkiaan meillä on noin 150 luistelijaa.

Haemme yksinluisteluvalmentajaa

Haemme taitoluisteluvalmennuksen vahvaa osaajaa. Tarjoamme päätoimista työpaikkaa määräajaksi 1.8.2019-30.5.2020, jonka aikana neuvotellaan jatkosopimuksesta.

Odotamme hakijalta vahvaa yksinluistelutaustaa, vastuunkantokykyä, innostusta kehittyä ja kouluttautua sekä kannustavaa otetta valmennettaviin. Haemme henkilöä, jolla on kokemusta jääharjoitteiden ja oheisharjoitteiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Näyttö henkilökohtaisesta luistelijoiden kasvatustyöstä sekä oma luistelu-ura on eduksesi. Toivomme hakijalta vähintään I tason valmentajakoulutusta tai muuta soveltuvaa liikunnan alan koulutusta, innostavaa valmentajaotetta ja laaja-alaista kokemusta valmennustyöstä alkeisryhmistä kilparyhmiin.

Työaika iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtäväsi voi sovittaessa olla myös osa-aikainen tai voit toimia tuntivalmentajana. Valmentajan tukena toiminnassa muiden valmentajien ja ohjaajien lisäksi toimii aktiivinen johtokunta. Seura kouluttaa aktiivisesti työntekijöitään ja tukee siten työntekijän urakehitystä. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen laura.moisio@gmail.com.

Hakemukset 31.5.2019 mennessä.

Lisätietoja antavat:

puheenjohtaja Laura Moisio, p. 050 357 8839, laura.moisio@gmail.com

varapuheenjohtaja Kimmo Ahola, kkullervoahola@gmail.com

(7.5.2019)

---------------------------------------

 

Uplakers Taitoluistelu hakee päätoimista yksinluistelun valmentajaa

 

Uplakers Taitoluistelussa on noin 250 taitoluistelun harrastajaa luistelukoululaisista kilpaileviin taitoluistelijoihin. Seuramme tarjoaa mahdollisuuden luistella taitoluistelun harrasteryhmässä, muodostelmaluistelun kilpailevassa joukkueessa tai yksinluistelussa tavoitteellisesti kilpaillen. Myös aikuisluistelussa on mahdollisuus harrastamiseen alkeis- tai jatkoryhmässä. Toimimme pääsääntöisesti Ylöjärvellä.

Haemme yksinluistelun valmentajaa kokopäiväiseen työhön päätoimisen valmennuspäällikön työpariksi sekä osaksi valmennustiimiä. Tarjoamme tehtävää määräajaksi kaudelle 2019-2020 (1.8.2019-31.7.2020), mutta tehtävä jatkuu mahdollisesti tämän jälkeen.

Tarjoamme kehittyvän ja innovatiivisen työympäristön, jossa on mahdollisuus osaltaan vaikuttaa seuran ja valmennuksen kehittämiseen.

Edellytämme hakijalta seuraavaa:

- mielellään STLL:n tason 2 valmentajakoulutusta, alalle soveltuva muu koulutus on eduksi

- kokemusta valmennustyöstä eri ikäisten ja tasoisten taitoluistelijoiden parissa

- kokemusta valmennuksesta kilparyhmissä

- tarvittavat tiedot kilpailevan taitoluistelun säännöistä ja arviointijärjestelmistä

- ammattitaitoista otetta lasten ja ja nuorten kanssa työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

- kykyä suunnitella valmennusta tavoitteellisesti ja organisoida opetusta erilaisissa ryhmissä

- kykyä kehittää valmennuskokonaisuutta yhteistyössä valmennustiimin kanssa ja visioida tulevaa

- oma-aloitteista otetta työhön ja myönteistä asennetta

- mahdollisuutta joustaviin työaikoihin

- mahdollisuutta lähteä kilpailuihin luistelijoiden kanssa

- halua kehittää seuraa oman työpanoksen kautta sekä halua kehittyä valmentajana

 

Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Tehtävään valittavan henkilön tulee esittää työnantajalle todistukset koulutuksista sekä rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimista varten.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen lähetetään 7.6.2019 mennessä taitoluistelujaoston puheenjohtaja Jenni Lähteenmäelle osoitteeseen jenni.lahteenmaki@uplakers.fi

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä taitoluistelun valmennuspäälliköltä: Maija Seppänen, p. 040-5145025, maija.seppanen@uplakers.fi 

(5.5.2019)

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tappara Taitoluistelijat hakee päätoimista yksinluistelun vastuuvalmentajaa

 

Tappara ry muodostuu sekä taitoluistelun että jääkiekon lajijaostoista. Taitoluistelu on ollut seurassa lajina vuodesta 1986 lähtien. Taitoluistelijoita seurassa on n. 600yksin- ja muodostelmaluistelun harrastajaa ja luistelukoululaista.Taitoluistelujaostossa toimii 7 päätoimista työntekijää ja 30 osa-aikaista taitoluisteluvalmentajaa ja -ohjaajaa.

Haemmetaitoluisteluvalmennuksen vahvaa osaajaa täydentämään valmennustiimiämme. Tarjoamme päätoimista työpaikkaa määräajaksi 1.8.2019-30.6.2020, jonka aikana neuvotellaan jatkosopimuksesta.

Hakijalta edellytämme:

- vähintään STLL:n 2-tason valmentajakoulutusta, liikunnan alan koulutus lasketaan eduksi

- laaja-alaista kokemusta valmennustyöstä alkeisryhmistä kilparyhmiin

- hyvää yhteistyökykyä ja halukkuutta toimia teamissa

- vahvaa pedagogista osaamista ja innostavaa valmennusotetta

- kykyä tehdä tulosta tuottavaa valmennustyötä

- halua kehittää itseään valmentajana

- joustavuutta työaikojen suhteen valmennustyön raameissa

 

Tarjoamme työntekijälle:

- mahdollisuutta työskennellä vahvat perinteet ja ammattimaisen organisaation omaavassa kilpaurheiluseurassa

- monipuolista valmentajantoimenkuvaa

- kehittymismahdollisuutta valmentajana

- mahdollisuutta työskennellä toimivassa ja osaavassa teamissa

- mahdollisuutta olla osallisena seuran kehitystyössä valmennuksen osa-alueella

 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 27.5.2019 mennessä osoitteeseen susanna.haarala@tappara.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa urheilu- ja kehitysjohtaja Susanna Haarala:

susanna.haarala@tappara.fi 040 5155 397 (toimistoaikaan). 

Koska työ edellyttää toimimista alaikäisten lasten parissa, tulee tehtävään valittavan henkilön esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §, 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

(23.4.2019)

-----------------------------------

Mäntsälän Jäätaiturit hakee päävalmentajaa määräajaksi

 

Mäntsälän Jäätaiturit on aktiivinen yksinluisteluseura Uudellamaalla. Seurassamme harjoittelee viikottain n. 70 aktiivista ja innokasta luistelijaa kilpaluistelijoista luistelukoululaisiin.

Seuramme on kehittynyt viime vuosien ajan vahvasti. Kilpaluistelumenestyksemme yksinluistelussa on parantunut tasaisesti vuosi vuodelta kaikissa kilparyhmissä. Kilpaluistelijamme luistelevat sekä ISU- että tähtisarjoissa. Tavoitteenamme on taata kaikille luistelijoille laadukasta ja innostavaa valmennusta ottaen huomioon eri ryhmien tavoitteet luistelulle.

Etsimme ammattitaitoista (vähintään 2. tason taitoluisteluvalmentajatutkinto suoritettu) ja kokenutta päävalmentajaa kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019-31.5.2020 väliselle ajalle. Mahdollisuus keskustella myös tehtävän tekemisestä osa-aikaisesti. Suomenkielen taito on välttämätön edellytys. Asenteeltasi olet positiivinen ja innostava sekä suhtaudut intohimolla siihen, mitä teet.

Päävalmentajana toimit seuran valmennuksen vastuuhenkilönä ja toimit tiiviissä yhteistyössä muiden seuramme valmentajien kanssa. Puitteina on juuri remontoitu jäähalli Mäntsälässä.

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n 28.4.  mennessä sähköpostilla osoitteeseen (paivipei.mtj@gmail.com).

Mahdollisia lisätietoja tehtävästä antaa seuran hallituksen puheenjohtaja Päivi Peisanen 0400-844014.

(19.3.)

--------------------------------------------------------------

Haminan Taitoluistelijat TYÖPAIKKAILMOITUS 

Tuntivalmentaja

 

Haminan Taitoluistelijat ry etsii yksinluistelun tuntivalmentajaa 2019-2020 kaudelle. Töitä on tarjolla noin 15 tuntia viikossa.

Valmentajana vastaat ryhmien valmennuksesta, valmennuslinjauksista ja tuntien suunnittelusta yhdessä päävalmentajamme kanssa. Työsi painottuu yksinluistelijoiden valmennukseen ja valmennuksen suunnitteluun. Valmennustyön ohella toimit yhteistyössä seurajohdon kanssa seuran kehittämiseen ja muuhun seuratoimintaan liittyvissä asioissa.

Työnkuva muotoutuu tarkemmin hakijan kokemuksen ja toivomuksien mukaan, painottuen kuitenkin tavoitteellisesti kilpailevien yksinluistelijoiden sekä harrastekilpaluistelijoiden valmennukseen, luistelukoulun, harrastaja- ja kehitysryhmien vastuuvalmennuksen tehtävään, päävalmentajan tuuraaminen, työnkuva sisältää myös toimistotyön mm. aikataulun ja kilpailuasioiden hoitaminen. Työtä tehdään pääosin iltaisin ja viikonloppuisin.

Pääset kehittämään seuran toimintaa yhdessä valmentajiemme ja toimintahenkilöidemme kanssa. Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi. Tuemme ja kannustamme jatkuvaa itsensä kehittämistä.

Sinulta odotetaan vähintään I-tason valmentajakoulutusta ja kokemusta eri tasoisten luistelijoiden valmentamisesta. Tehtävä edellyttää sinulta tavoitteellista ja innostunutta valmennusotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista ja motivoitunutta asennetta. Edellytämme suomen kielen lisäksi hyvää venäjän ja/tai englannin kielen osaamista. Toivomme hakijalta valmiutta omatoimiseen työskentelyyn ja suunnitteluun.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 1.4.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja@hatal.net. Laita hakemuksesi otsikkokenttään "HaTaL tuntivalmentaja".

Lisätietoja tehtävästä antaa pj Elena Kokk puheenjohtaja@hatal.net, puh. 0443365874 (WhatsApp viesti)

Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Huomioimme myös osa-aikaisen työn mahdollisuuden.

Koska työ edellyttää toimimista alaikäisten lasten parissa, tulee tehtävään valittavan henkilön esittää nähtäväksi rikosrekisterilaina 6 §:n, 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

(1.3.2019)

-----------------------

______________________________________________________

Tällä sivulla STAV:n jäsenet voivat hakea töitä omalla ilmoituksellaan veloituksetta.

Työnantajat voivat hakea tällä sivulla työntekijöitä ilmoituksella hintaan 40 € / 3 kk. Hintaan sisältyy kolme kertaa (viikon välein) ilmoituksen julkaisu STAV:n Facebook-sivulla.

Pyydämme lähettämään ilmoitustekstin (ei kuvia tai logoja) ja laskutusosoitteen (sähköpostiosoite tai katuosoite) osoitteeseen: taitoluisteluvalmentajat#gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------