Työpaikat

Tappara Taitoluistelijat hakee muodostelmaluistelun tuntivalmentajaa

 

Tappara ry muodostuu sekä taitoluistelun että jääkiekon lajijaostoista. Taitoluistelu on ollut seurassa lajina vuodesta 1986 lähtien. Taitoluistelijoita seurassa on n. 600 yksin- ja muodostelmaluistelun harrastajaa ja luistelukoululaista. Taitoluistelujaostossa toimii 7 päätoimista työntekijää ja 30 osa-aikaista taitoluisteluvalmentajaa ja -ohjaajaa.

Haemme muodostelmaluistelun osaajaa täydentämään muodostelmaluistelun valmennustiimiämme erityisesti SM-noviisi ja SM-juniorijoukkueiden valmennuksessa. Tarjoamme tuntivalmentajalle n. 10-15 viikkotuntia työtä kaudelle 2020-2021, jonka aikana on mahdollista neuvotella jatkosopimuksesta.

Hakijalta edellytämme:

- hyvää yhteistyökykyä ja halukkuutta toimia teamissa

- vahvaa pedagogista osaamista ja innostavaa valmennusotetta

- kykyä tehdä tulosta tuottavaa valmennustyötä

- halua kehittää itseään valmentajana sekä kouluttautua valmentajana

- joustavuutta työaikojen suhteen valmennustyön raameissa

Tarjoamme työntekijälle:

- mahdollisuutta työskennellä vahvat perinteet ja ammattimaisen organisaation omaavassa kilpaurheiluseurassa

- monipuolista valmentajantoimenkuvaa

- kehittymismahdollisuutta valmentajana

- mahdollisuutta työskennellä toimivassa ja osaavassa teamissa

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 31.5. mennessä osoitteeseen susanna.haarala@tappara.fi Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa muodostelmaluistelun päävalmentaja: johanna.nuotiomaa@gmail.com 040 3536607.

Koska työ edellyttää toimimista alaikäisten lasten parissa, tulee tehtävään valittavan henkilön esittää nähtäväksi rikosrekisterlain 6 §:n, 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

                                                                                   (3.5.2020)

-----------------------------------------------------------------------------------

Lahden Taitoluistelijat ry (LTL) on vuonna 1973 perustettu taitoluisteluseura. Toimintamme keskittyy luistelukouluun, yksinluistelun kehitys- ja kilparyhmiin sekä muodostelmaluistelun kehitys- ja kilpajoukkueisiin. Seurassa on tällä hetkellä noin 400 luistelijaa.

Etsimme valmennustiimiimme osa-aikaista

LUISTELUKOULUN VASTUUVALMENTAJAA KAUDELLE 2020-2021

 

Tehtävät ja vastuut

- Vastaat luistelukoulun ja harrasteluistelun kausisuunnittelusta, valmennuksesta ja kehittämisestä

- Toimit luistelukouluohjaajien esimiehenä

- Vastaat luistelukoulun tiedotuksesta/viestinnästä seuran kotisivujen, some-kanavien ja myClubin kautta

- Vastuuvalmentajana vastaat myös yhteydenpidosta luistelijoiden ja perheiden kanssa sekä järjestät luistelukoulujen ja kehitysryhmien vanhempaininfot

- Osallistut myös yksin-/muodostelmaluistelun kehitysryhmien jää- ja oheisharjoituksien valmentamiseen yhteistyössä muun valmennustiimimme kanssa

Edellytämme vähintään 18-vuoden ikää, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta taitoluisteluvalmentajan/-ohjaajan työstä. Tehtävä edellyttää vastuullista ja innostunutta otetta lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet yhteistyökykyinen niin seuratoimijoiden kuin eri lajiryhmien välillä ja tartut innokkaasti haasteisiin. Lisäksi eduksi katsotaan monipuoliset tietotekniset valmiudet, hyvä organisointikyky sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Edellytämme mahdollisuutta tehdä ilta- ja viikonlopputyötä. Valitun tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi. Tanssin tai baletin ohjaaminen katsotaan eduksi.

Työ alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit valmentamisesta Lahdessa, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 31.5.2020 mennessä osoitteeseen: leea.kuoppala@gmail.com

Tiedustelut mielellään sähköpostitse seuran puheenjohtaja Leea Rauske-Kuoppalalle leea.kuoppala@gmail.com tai puh. 0400 497 129 (iltaisin)

                                                                                                        (3.5.2020)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

VAASAN LUISTINKERHO ETSII PÄÄTOIMISTA VALMENTAJAA

 

Valmentaja toimii koko valmennustiimin esimiehenä ja vastaa kilpailevien yksinluistelijoiden valmennuksesta ja valmennuksen suunnittelusta ja kehittämisestä yhteistyössä valmennusryhmän sekä seurajohdon kanssa. Arvostamme halua sitoutua pitkäaikaiseen kehitystyöhön.

Hän laatii kaikille ryhmille ryhmäkohtaiset valmennussuunnitelmat yhdessä ryhmien vastuuvalmentajien kanssa.

Valmentaja toimii edistyneimpien kilparyhmien, K1 ja K2, vastuuvalmentajana, sekä osallistuu ajoittain kaikkien ryhmien valmennukseen yhdessä k.o. ryhmän vastuuvalmentajan kanssa.

Työnkuva ja nimike muotoutuu tarkemmin hakijan kokemuksen ja toivomuksien mukaan, painottuen kuitenkin valmennuksen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja suunnitteluun, sekä tavoitteellisesti kilpailevien yksinluistelijoiden valmennukseen.

Tehtävä edellyttää valmentajakoulutusta, omaa luistelutaustaa, kokemusta taitolluisteluvalmentajan työstä, tavoitteellista ja innostunutta valmennusotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista ja motivoitunutta asennetta. Edellytämme mahdollisuutta tehdä ilta- ja viikonlopputyötä. Arvostamme koreografista osaamista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n sähköpostilla osoitteeseen hallitus1(a)vaasanluistinkerho.fi

Hakuaika 15.5.2020 asti, paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä, mikäli tehtävään löytyy sopiva henkilö ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävistä antaa pj Bernt Strandvall

puheenjohtaja(a)vaasanluistinkerho.fi, puh. 050-545 5246

                                                        

                                                                                                                   (19.3.2020)

----------------------------------------------------------------------------------

HL etsii valmentajaa!

 

TEHTÄVÄNKUVA

Me Helsingin Luistelijoissa pyrimme tarjoamaan kaikille luistelijoillemme yksilölliseen kehitykseen ja kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin sitoutuneen urheilijan polun kannustavassa ymäristössä.

Osana määrätietoista etenemistä kohti tavoitteitamme vahvistamme nyt yksinluistelun valmennustiimiämme yhdellä jäsenellä. Etsimme luistelijoidemme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä pitkällä aikajänteellä motivoitunutta vastuuvalmentajaa, jonka työtehtäviin kuuluu kaikkien yksinluisteluryhmien jää- ja oheisvalmennus, kilpailuohjelmien luominen ja päivittäminen, kilpailumatkat kotimaassa ja ulkomailla sekä osallistuminen erilaisten tapahtumien, leirien ja jokavuotisen jääshown suunnitteluun ja toteutukseen.

Vastuuvalmentaja vastaa vastuuryhmiensä kausi- ja viikkosuunnittelusta yhdessä muiden valmennustiimin asiantuntijoiden kanssa. Vastuuvalmentaja vastaa myös yhteydenpidosta luistelijoiden ja perheiden kanssa sekä luo toiminnallaan hyvän harjoitusilmapiirin. Valmennustyö tehdään pääasiassa iltapäivisin ja iltaisin sekä viikonloppuisin Helsingissä. Helsingin Luistelijoiden toimitilat sijaitsevat Haagassa, ja niitä voi käyttää joustavasti suunnittelutyöhön ja tapaamisiin.

OLISITKO SE SINÄ?

- Pystyt sitoutumaan seuramme arvoihin ja tavoitteisiin helposti.

- Sinulla on mielellään STLL:n 2-tason valmentajakoulutus ja sen ohella toinen valmentajan työtä tukeva tutkinto / ammatillinen koulutus, esimerkiksi fysioterapian, ilmaisutaidon, terveystieteiden tai kasvatustieteiden alalta. Lisäksi hyödynnät omaa taitoluistelu-uraasi luistelijalähtöisen valmennuksen toteuttamisessa.

- Sinulla on kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä sekä arvokasta lajiosaamista; olet ehkä ennenkin kasvattanut pienistä luistelijanaluista SM-tason luistelijoita.

- Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja huomioit taitavasti eri kehitysvaiheissa olevat luistelijat ja heidän tarpeensa. Työskentelet tavoitteellisesti sydämellä ja herkällä korvallaja saat viestisi kuulluksi vastaanottajaa kunnioittaen.

- Olet aloitekykyinen, myönteisen työotteen omaava kehittäjä. Haluat oppia jatkuvasti lisää ja jakaa omaa osaamistasi muun valmennustiimin kanssa. Olet arvostettu tiimipelaaja ja otat henkilökohtaisen vastuun työstäsi.

TARJOAMME

- Mielenkiintoisen tehtävän Suomen ainoassa seurassa, jossa hyödytään yhteistyöstä kolmen lajin kesken.

- Hyvän työsuhteen ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. HL on vakaa seura, joka on sitoutunut henkilöstönsä ammatillisen osaamisen kasvattamiseen.

- Positiivisen jja työhönsä motivoituneen tiimin, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työhösi ja kasvaa valmentajana.

HAKEMUKSEN LÄHETTÄMINEN

Miten Sinä toteuttaisit visiotamme luistelijoidemme yksilöllisen kehitykseen ja kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin sitoutuneesta valmentamisesta kannustavassa ympäristössä? Kerro meille itsestäsi vapaamuotoisessa hakemuksessasi ja lähetä se CV:n ja palkkatoiveen kera 25.3.2020 mennessä osoitteseen tiia-mari@teikari@hl.fi. Huomioithan, että pyrimme aloittamaan haastattelut mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit mielellään kysyä myös yksinluistelun valmennustiimiltä (olga.baranova@hl.fi tai johanna.vainio@hl.fi).

                                                                                                           (7.3.2020)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

VG-62 ry Taitoluistelujaosto hakee vahvistusta muodostelmaluistelun valmennustiimiin

 

VG-62:ssa tarjoamme muodostelmaluistelijoille sekä SM- että kansallisen puolen harrastajapolun. Muodostelmassa meillä on tällä hetkellä n. 150 luistelijaa, seitsemän kilpailevaa muodostelmajoukkuetta sekä muodostelman kehitysryhmä.

Haemme valmennustiimiimme kahta muodostelmaluisteluvalmentajaa

Olet valmentajapolkusi alussa tai jo kokenut konkari, haluat toimia osana tiimiä ja kehittyä jatkuvasti. Odotamme hakijoilta kokemusta lajista sekä tehtävään sopivaa koulutusta. Lajitausta SM-tasolta ja liiton koulutukset sekä liikunta-alan koulutus katsotaan eduksi.

Tehtävät ovat räätälöitävissä hakijoiden mukaan osa-aikaisista päätoimisiin. Tehtävät ja vastuut määritellään hakijan osaamisen, kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan. Toiseen tehtävään odotamme kykyä ottaa vastuuta SM-joukkueiden valmennuksessa. Tehtävät ovat aluksi määräaikaisia huhtikuusta 2020 maaliskuuhun 2021, mutta myös jatkoon on mahdollisuus.

Mikäli haluat osaksi valmennustiimiämme kehittämään luistelijoitamme, joukkueitamme ja toimintaamme, lähetä hakemus osoitteeseen muodostelmaluistelu@vg-62.fi.

Lisätietoja: Muodostelmaluisteluvastaava Heidi Suuronen 040-5577819 heidik.suuronen@gmail.com

Muodostelmaluistelun päävalmentaja Essi Kivistö 040-7570083 essi.kivisto@vg-62.fi

                                                                                                 (16.2.2020)

________________________________________________

Tällä sivulla STAV:n jäsenet voivat hakea töitä omalla ilmoituksellaan veloituksetta.

Työnantajat voivat hakea tällä sivulla työntekijöitä ilmoituksella hintaan 40 € / 3 kk. Hintaan sisältyy kolme kertaa (viikon välein) ilmoituksen julkaisu STAV:n Facebook-sivulla.

Pyydämme lähettämään ilmoitustekstin (ei kuvia tai logoja) ja laskutusosoitteen (sähköpostiosoite tai katuosoite) osoitteeseen: taitoluisteluvalmentajat#gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------