Työpaikat

Haetaan päävalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

 

Mäntsälän Jäätaiturit on aktiivinen yksinluisteluseura Uudellamaalla. Seurassamme harjoittelee viikottain n. 70 aktiivista ja innokasta luistelijaa kilpaluistelijoista luistelukoululaisiin.

Seuramme on kehittynyt viime vuosien ajan vahvasti. Kilpaluistelumenestyksemme yksinluistelussa on parantunut tasaisesti vuosi vuodelta kaikissa kilparyhmissä. Kilpaluistelijamme luistelevat sekä ISU- että tähtisarjoissa. Tavoitteenamme on taata kaikille luistelijoille laadukasta ja innostavaa valmennusta ottaen huomioon eri ryhmien tavoitteet luistelulle.

Etsimme ammattitaitoista (vähintään 2. tason taitoluisteluvalmentajatutkinto suoritettu) ja kokenutta päävalmentajaa kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019-31.5.2020 väliselle ajalle. Mahdollisuus keskustella myös tehtävän tekemisestä osa-aikaisesti. Suomenkielen taito on välttämätön edellytys. Asenteeltasi olet positiivinen ja innostava sekä suhtaudut intohimolla siihen, mitä teet.

Päävalmentajana toimit seuran valmennuksen vastuuhenkilönä ja toimit tiiviissä yhteistyössä muiden seuramme valmentajien kanssa. Puitteina on juuri remontoitu jäähalli Mäntsälässä.

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n 25.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen (paivipei.mtj@gmail.com).

Mahdollisia lisätietoja tehtävästä antaa seuran hallituksen puheenjohtaja Päivi Peisanen 0400-844014 15.3. kello 12.00-13.00 ja 18.3. kello 15.00-16.00 välisenä aikana.

(19.3.)

--------------------------------------------------------------

Haminan Taitoluistelijat TYÖPAIKKAILMOITUS 

Tuntivalmentaja

 

Haminan Taitoluistelijat ry etsii yksinluistelun tuntivalmentajaa 2019-2020 kaudelle. Töitä on tarjolla noin 15 tuntia viikossa.

Valmentajana vastaat ryhmien valmennuksesta, valmennuslinjauksista ja tuntien suunnittelusta yhdessä päävalmentajamme kanssa. Työsi painottuu yksinluistelijoiden valmennukseen ja valmennuksen suunnitteluun. Valmennustyön ohella toimit yhteistyössä seurajohdon kanssa seuran kehittämiseen ja muuhun seuratoimintaan liittyvissä asioissa.

Työnkuva muotoutuu tarkemmin hakijan kokemuksen ja toivomuksien mukaan, painottuen kuitenkin tavoitteellisesti kilpailevien yksinluistelijoiden sekä harrastekilpaluistelijoiden valmennukseen, luistelukoulun, harrastaja- ja kehitysryhmien vastuuvalmennuksen tehtävään, päävalmentajan tuuraaminen, työnkuva sisältää myös toimistotyön mm. aikataulun ja kilpailuasioiden hoitaminen. Työtä tehdään pääosin iltaisin ja viikonloppuisin.

Pääset kehittämään seuran toimintaa yhdessä valmentajiemme ja toimintahenkilöidemme kanssa. Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi. Tuemme ja kannustamme jatkuvaa itsensä kehittämistä.

Sinulta odotetaan vähintään I-tason valmentajakoulutusta ja kokemusta eri tasoisten luistelijoiden valmentamisesta. Tehtävä edellyttää sinulta tavoitteellista ja innostunutta valmennusotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista ja motivoitunutta asennetta. Edellytämme suomen kielen lisäksi hyvää venäjän ja/tai englannin kielen osaamista. Toivomme hakijalta valmiutta omatoimiseen työskentelyyn ja suunnitteluun.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 1.4.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja@hatal.net. Laita hakemuksesi otsikkokenttään "HaTaL tuntivalmentaja".

Lisätietoja tehtävästä antaa pj Elena Kokk puheenjohtaja@hatal.net, puh. 0443365874 (WhatsApp viesti)

Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Huomioimme myös osa-aikaisen työn mahdollisuuden.

Koska työ edellyttää toimimista alaikäisten lasten parissa, tulee tehtävään valittavan henkilön esittää nähtäväksi rikosrekisterilaina 6 §:n, 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

(1.3.2019)

-----------------------

Etsimme yksinluistelun päätoimista PÄÄVALMENTAJAA

We are searching for a HEAD COACH

 

Valmentajana vastaat ryhmien valmennuksesta, valmennuslinjauksista ja tuntien suunnittelusta yhdessä muiden valmentajiemme kanssa. Työsi painottuu kilpailevien yksinluistelijoiden valmennukseen ja valmennuksen suunnitteluun. Valmennustyön ohella toimit yhteistyössä seurajohdon kanssa seuran kehittämiseen ja muuhun seuratoimintaan liittyvissä asioissa.

Työnkuva ja nimike muotoutuvat tarkemmin hakijan kokemuksen ja toivomuksien mukaan painottuen kuitenkin tavoitteellisesti kilpailevien yksinluistelijoiden sekä harrastekilpaluistelijoiden valmennukseen.

Tehtävä edellyttää sinulta valmentajakoulutusta, omaa luistelutaustaa, kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä, tavoitteellista ja innostunutta valmennusotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista ja motivoitunutta asennetta. Edellytämme mahdollisuutta tehdä ilta- ja viikonlopputyötä. Arvostamme koreografista osaamistasi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 8.4.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hallitus1@vaasanluistinkerho.fi

If you want to read this in English, please follow this link http://www.vaasanluistinkerho.fi/

Lisätietoja tehtävästä antaa pj Mikko Pekkarinen mikko.pekkarinen@vaasanluistinkerho.fi, puh.044 023 1160

(27.2.2019)

________________________________________________________________

 

Tappara Taitoluistelu hakee Muodostelmaluisteluvalmentajaa

 

Tapparan Taitoluistelijoissa on n. 600 yksin- ja muodostelmaluistelun harrastajaa ja luistelukoululaista. Seurassa toimii 5 päätoimista ja 30 osa-aikaista taitoluisteluvalmentajaa ja -ohjaajaa. Seurassamme on yhdeksän muodostelmaluistelujoukkuetta, jotka kilpailevat sekä kansallisella että SM-tasolla tulokkaista aina SM-junioreihin sekä aikuisten joukkueisiin saakka.

Tapparan taitoluistelujaosto etsii muodostelmaluisteluvalmentajia täydentämään nykyistä valmennustiimiämme. Tarjoamme työpaikkaa kehittävässä ja innostavassa työympäristössä sekä mahdollisuutta monipuoliseen toimenkuvaan. Työtä on tarjolla useita (10-25t) viikkotyötunteja tekevälle tuntivalmentajalle sekä pienempiä tuntimääriä tekevälle valmentajalle. 

Odotamme hakijoilta omaa vahvaa muodostelmaluistelutaustaa, valmennuskokemusta, tehtävään sopivaa valmennuskoulutusta ja / tai halukkuutta kouluttautua valmentajana. Myös kyky yhteistyöhön työyhteisössä on tärkeä hakijalta edellytettävä ominaisuus. Lisäksi hakijoilta odotetaan innostavaa ja kehittymistä tukevaa valmennusotetta. Työnmäärä ja -kuva muodostuvat tarkemmin sekä tarpeen että hakijan omien mahdollisuuksien ja osaamisen mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 30.3.2019 mennessä osoitteeseen susanna.haarala@tappara.fi

Tehtävä voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa urheilu- ja kehitysjohtaja Susanna Haarala: susanna.haarala@tappara.fi 040 5155 397 (toimistoaikaan) ja muodostelman päävalmentaja Johanna Nuotiomaa: johanna.nuotiomaa@gmail.com 040 353 6607.

Koska työ edellyttää toimimista alaikäisten lasten parissa, tulee tehtävään valittavan henkilön esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n, 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

(20.2.2019)

 

-------------------------------------

MIKKELIN LUISTELIJAT RY HAKEE PÄÄTOIMISTA VALMENTAJAA AJALLE 1.4.-7.6.2019

 

Mikkelin luistelijat on perinteikäs jo yli 60 vuoden ajan toiminut taitoluisteluseura. Luistelijoita seurassa on n. 100 kilpa-, harraste- ja luistelukouluryhmissä. Seura tarjoaa taitoluisteluvalmennusta eri tasoisille luistelijoille niin tavoitteellisesti harjoitteleville kuin harrastepohjalla luisteleville.

Mikkelin luistelijat ry hakee seuran päävalmentajan opintovapaan ajalle 1.4.-7.6.2019 päätoimista valmentajaa. Tehtäviin kuuluu toimia päävalmentajan sijaisena opintovapaan aikana ja vastata kilparyhmien harjoittelusta päävalmentajan laatiman kausisuunnitelman mukaisesti.

Hakijalta edellytämme osaamista ja kokemusta eri tasoisten luistelijoiden valmentamisesta. Toivomme hakijalta valmiutta omatoimiseen työskentelyyn ja suunnitteluun sekä suomen kielen taitoa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen voi lähettää 28.2.2019 mennessä osoitteeseen puheenjohtaja.ml@gmail.com tai riinamaria.kauppinen@gmail.com 

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin,

Kirsi Pekonen, puheenjohtaja 050-3439982

Riina Kauppinen, 040-5384679

(3.2.2019)

_________________________________________________________

Tällä sivulla STAV:n jäsenet voivat hakea töitä omalla ilmoituksellaan veloituksetta.

Työnantajat voivat hakea tällä sivulla työntekijöitä ilmoituksella hintaan 40 € / 3 kk. Hintaan sisältyy kolme kertaa (viikon välein) ilmoituksen julkaisu STAV:n Facebook-sivulla.

Pyydämme lähettämään ilmoitustekstin (ei kuvia tai logoja) ja laskutusosoitteen (sähköpostiosoite tai katuosoite) osoitteeseen: taitoluisteluvalmentajat#gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------