Työpaikat

 

Tällä sivulla STAV:n jäsenet voivat hakea töitä omalla ilmoituksellaan veloituksetta.

Työnantajat voivat hakea tällä sivulla työntekijöitä ilmoituksella hintaan 40 €. Hintaan sisältyy kolme kertaa ilmoituksen julkaisu STAV:n Facebook-sivuilla.

Ilmoitukset ovat esillä kolme kuukautta.

Pyydämme lähettämään ilmoitustekstin (ei kuvia tai logoja) ja laskutusosoitteen (sähköpostiosoite) osoitteeseen: taitoluisteluvalmentajat#gmail.com

Kouvolan Taitoluistelu hakee yksinluistelun päävalmentajaa
 

Haemme yksinluisteluryhmiemme valmennukseen päävalmentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, 

Toivomme valmentajalla olevan kokemusta jääharjoitusten ja oheisharjoitusten suunnittelusta ja toteutuksesta.  

 

Kouvolan Taitoluistelu ry on Kouvolan alueella toimiva taitoluisteluseura. 

Seurassamme pääset osaksi valmennustiimiä, jossa aktiivista ja innovatiivista työotetta arvostetaan. Etsimämme ihminen on positiivinen, yhteistyökykyinen ja halukas kehittämään seuraa ja sen luistelijoita.
Seurassamme sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti. Työskentelet Kouvolan alueen jäähalleissa vaihtelevin työajoin sekä arkisin, että viikonloppuisin.  

Valmentajan tukena toiminnassa muiden valmentajien ja ohjaajien lisäksi toimii johtokunta.Työhön kuuluu matkustelua Suomessa.

 

Toivomme vahvaa yksinluistelutaustaa sekä arvostamme valmennuskoulutusta ja kokemusta, mutta olemme myös valmiita avustamaan koulutuksen hankkimisessa. 
Olemme kiinnostuneita uransa eri vaiheissa olevista valmentajista, joilla on kyky kasvaa ja halu oppia uutta. Toivommekin rohkeasti yhteydenottoja kaikilta hakijoita, mikäli valmennustyö kiinnostaa. 
Käymme mielellämme tarkempia keskusteluja kanssasi lähtötilanteesta riippumatta. 
Kontaktoimme hakijat jo hakuaikana, joten ole yhteydessä mahdollisimman pian. 

Hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen laura.moisio@gmail.com tai puhelimitse iltaisin puh. 050 357 8839/ Laura Moisio

 

 

                                                                                                                (21.4.2023)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kokenut taitoluisteluvalmentaja etsii töitä pääkaupunkiseudulta.

Yhteydenotot 045-2796600 tai email taitoluisteluleiri@gmail.com

                                                                                                            (28.3.2023)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

KOOKOO JÄÄTAITURIT HAKEE YKSINLUISTELUVALMENTAJAA

KooKoo Jäätaiturit (KKJT) on Kouvolan suurimman jäälajiseuran Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen taitoluistelujaosto. Meillä on taitoluisteluryhmiä kaikenikäisille kilpa- ja harrasteluistelijoille. Luistelijamme kilpailevat kaikilla tasoilla: tähtisarjoissa, kansallisissa sarjoissa ja SM-tasolla. Järjestämme myös itse aktiivisesti kilpailuja. Seurana haluamme panostaa mahdollisimman positiivisen ja turvallisen harjoittelu- ja työilmapiirin luomiseen ja ylläpitämiseen. 
 

Nyt haemme yksinluisteluvalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kaudelle 2023–2024. Tehtävää on mahdollista jatkaa myös pidemmälle ja tästä neuvotellaan sopimuskauden aikana.
 

  • Yksinluisteluvalmentajana vastaat kilparyhmien jää- ja oheisharjoittelun vetämisestä, sekä näiden suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä yhdessä valmennustiimin kanssa. Myös muiden ryhmien jää- ja oheisvalmennus kuuluvat työnkuvaasi. 
  • KooKoo Jäätaitureissa luistelija on keskiössä. Ammattimainen, terveellinen sekä turvallinen, jokaisen luistelijan vahvuudet huomioon ottava harjoitteluilmapiiri on meille tärkeää. Toivomme, että valmentajana huomioit luistelijat yksilöinä, sekä kunnioitat heidän kokemuksiaan ja mielipiteitään.
  • Sinulla tulisi olla liikunnan alan koulutus, sekä kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä. Kaikki STLL:n koulutukset katsotaan eduksi, mutta toivomme sinulta kuitenkin vähintään 1- tason koulutusta. Odotamme sinulta kannustavaa, innostunutta sekä tavoitteellista valmennusotetta. Työntekijänä olet vastuullinen, yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet ahkera ja positiivinen tiimipelaaja, joka osaa toimia myös itsenäisesti. Avoimuus ja oikeudenmukaisuus kuvastavat arvomaailmaasi.
  • Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.8.2023. Työaika on max. 37,5h/viikko, myös pienemmästä tuntimäärästä voidaan neuvotella. Työajat ovat vaihtelevia ja töitä on iltaisin, sekä viikonloppuisin. Hakemuksen palkkatoiveineen, sekä CV: n voi lähettää 10. 6. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: puheenjohtajayl@pokli.fi 

LISÄTIETOJA:                                                       
Valmennukseen liittyvät asiat                                                   Työsopimukseen liittyvät kysymykset               
ja kysymykset                                                                           Yksinluistelujaoston puheenjohtaja                              
Laura Orreveteläinen                                                                Piia Niemi                          
p. 040 964 5321                                                                        p. 040 844 0420                            
laura.orrevetelainen@pokli.fi                                                   puheenjohtajayl@pokli.fi

                                                                                                                       (13.5.2023)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------