Työpaikat


Päävalmentaja

Iisalmen Taitoluistelijat hakee uutta päävalmentajaa nykyisen valmentajamme siirtyessä opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Vastuullesi tulee kilpailutoiminta kokonaisuudessaan ja osallistut aktiivisesti myös harrastajien ja luistelukoulun toimintaan. Sinulla on jo kokemusta valmennuksesta ja omat näytöt lajin ympäriltä. Etsimme Ylä-Savossa viihtyvää ja meille sopivaa henkilöä, joka haluaa tulla täysillä mukaan kehittämään myös nuorta seuraamme. Pystyt asenteellasi, kyvyilläsi ja lajituntemuksella allekirjoittamaan seuramme tärkeimmän tavoitteen eli haluamme tarjota laadukasta toimintaa kaikille jäsenillemme. Tukenasi on aktiivinen seura, jolla on n. 20 kilpailijaa ja 60 harrastajaa, luistelukoululaiset mukaan lukien. Tarjoamme täysipäiväisen työn ja mukavan työyhteisön, joka tukee myös haluasi kouluttautua lajin ympärillä.

Apuvalmentaja/ohjaaja

Oletko tulossa Iisalmeen opiskelemaan tai suunnittelemassa muuttoa Savoon? Meillä on sinulle paikka päävalmentajan apuna. Olet mukana harrastajien ja luistelukoulujen toiminnassa muiden ohjaajien kanssa. Kykyjesi mukaan voit myös saada enemmän vastuuta, josta sovitaan päävalmentajan kanssa. Paikka on osa-aikainen.

Iisalmen Taitoluistelijat ry on 5 vuotta vanha seura ja toimimme kahdessa jäähallissa, Iisalmessa ja Sonkajärvellä. Iisalmen jääseuroilla on hyvä yhteistyö, joka näkyy myös kaikessa toiminnassamme. Lisätietoja seurastamme saat nettisivuiltamme ja työpaikasta seuran puheenjohtajalta Taija Sorsalta (taija.sorsa@iisalmi.fi) 050-5115685, sekä varapuheenjohtajalta Nina Vaarasuolta (nina.vaarasuo@iisalmi.fi) 044-3086616

 

--------------------------------------------------------------------------

Haminan Taitoluistelijat ry 

on vuonna 2010 perustettu seura. Toiminta aloitettiin reilu 10 vuotta sitten paikallisen jääkiekkoseuran alajaostona.

Haminan Taitoluistelijat kuuluu Suomen Taitoluisteluliiton Kaakkoiseen alueeseen.

Haminan Taitoluistelijoiden luistelijamäärä on hieman alle 90 luistelijaa, joista 25 kilpailee kansalliset-, alue- ja tähtisarjoissa. Seurassa luistelee myös 23 aktiivista harrasteluistelijaa sekä noin 40 luistelukoululaista.

Haemme yksinluistelun 

VALMENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Haminan Taitoluistelijat ry hakee määräaikaista valmennuspäällikköä vastaamaan kaikkien yksinluistelijoidemme valmennuksesta, sen suunnittelusta ja kehittämisestä yhteistyössä muiden valmentajien ja seurajohdon kanssa. Valmennuspäällikkö osallistuu seuratoiminnan kehittämisen ohella myös käytännön valmennustyöhön. 

Odotamme hakijalta:

- kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä

- valmentajakoulutusta ja omaa taitoluistelutaustaa

- tavoitteellista, kannustavaa sekä innostunutta valmennusotetta

- suunnittelu-, organisointi- ja vastuunkantokykyä

- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

- positiivista ja motivoitunutta asennetta

- suomenkielen taitoa

- mahdollisuutta työskennellä iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin

Haemme valmennuspäällikköä ensisijaisesti päätoimiseen tehtävään. Työnkuva muotoutuu tarkemmin hakijoiden kokemuksen ja toivomuksien sekä seuran tarpeen mukaan painottuen kuitenkin yksinluistelun kilparyhmien jää- ja oheisvalmennukseen. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoiveineen sekä CV:n 17.3.2018 mennessä seuran puheenjohtajalle Tatiana Ponomarevalle sähköpostiin osoitteeseen 

puheenjohtaja@hatal.net

Tietoja seurasta www.hatal.sporttisaitti.com 

 

____________________________________________________________________

Tällä sivulla STAV:n jäsenet voivat hakea töitä omalla ilmoituksellaan veloituksetta.

Työnantajat voivat hakea tällä sivulla työntekijöitä ilmoituksella hintaan 20 € / 3 kk.

Vaihtoehtoisesti hintaan 40 € / 3 kk netti-ilmoituksen lisäksi kolme kertaa (kuukauden välein) ilmoituksen julkaisu STAV:n Facebook-sivuilla.

Pyydämme lähettämään ilmoitustekstin (ei kuvia tai logoja) ja laskutusosoitteen (sähköpostiosoite tai katuosoite) osoitteeseen: taitoluisteluvalmentajat#gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------