Työpaikat

HYVINKÄÄN TAITOLUISTELIJAT RY ETSII TUNTIVALMENTAJAA YKSINLUISTELU-VALMENNUKSEEN

 

Seuramme hakee valmennustiimiin tuntivalmentajaa yksinluistelu-valmennukseen kolmena päivänä viikossa, sekä viikkokilpailuiden ja muiden poissaolojen tuuraamiseen.

Toivoisimme hakijalta:

- Valmentajakoulutusta

- Vahvaa omaa luistelutaustaa

- Kokemusta valmentajan työstä

- Yhteistyötyökykyä, tiimitaitoja ja joustavuutta

- Motivoitunutta ja innostunutta asennetta

- Hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa

Työnkuva pitää sisällään sekä jää- että oheisvalmennusta.

Työtehtävä on aluksi määräaikainen kuluvan kauden kattava sopimus. Myös toiminimellä valmennusta tekevät huomioidaan.

Työt tehtävässä alkavat viimeistään syyskuun alussa. Töitä on säännöllisesti tiistaina, keskiviikkona ja torstaina, ja työajat ajoittuvat normaalisti viikolla klo. 14.00-19.00 välille. Töitä on mahdollisesti myös viikonloppuisin kilpailuiden merkeissä.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n mahdollisimman pikaisesti, viimeistään 20.8.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hytl.fi

Lisätietoja valmentajan tehtävästä antaa:

Minna Palander / toimisto@hytl.fi / 040-3524827

-----------------------------------------------------------------------------------------

 

ETSIMME MÄÄRÄAIKAISTA VALMENTAJAA

 

Kauniaisten Taitoluisteluklubissa - KaTassa - harjoittelee viikottain n. 200 luistelijaa kilparyhmissä, kevytkilparyhmissä sekä luistelukoulussa. Seuralla on kolme päätoimista valmentajaa sekä useita tuntiohjaajia. Taitoluisteluseurana KaTa on kehittänyt vahvasti toimintaansa viimeisien vuosien aikana ja tavoitteenamme on laadukkaan ja ja ansiokkaan toiminnan kehittäminen tulevaisuudessakin. Kilpailumenestyksemme on parantunut tasaisesti vuosi vuodelta kaikissa kilpasarjoissa. Harjoittelemme pääsääntöisesti Kauniaisten jäähallissa.

Hae meille KaTaan!

Etsimme nyt innostunutta ja osaavaa valmentajaa kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuun loppuun 2020 saakka. Toimit osana valmennustiimiä ja vastaat yhteistyössä toisten valmentajien kanssa tavoitteellisesti kilpailevien yksinluistelijoiden valmennuksesta ja sen suunnittelusta. Osallistut myös kehitysryhmien valmennukseen. Työnkuva muotoutuu tarkemmin hakijan kokemuksen mukaan.

Toivomme sinulta valmentajakoulutusta, omaa luistelutaustaa ja kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä sekä tavoitteellista, innostunutta ja positiivista valmennusotetta. Olet alan ammattilainen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Teamipelaajana olet innostunut toteuttamaan ja ideoimaan seuramme luistelijoiden kehitystä. Työssä toimimisen edellytyksenä on mahdollisuus tehdä myös ilta- ja viikonlopputyötä. Arvostamme koreografista osaamista.

Työpaikan osoite on Vanha Turuntie 42, 02700 Kauniainen. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n 25.7.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen mari.puolanne@gmail.com

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Mari Puolanne puh. 040 748 5001.

_____________________________________________________________

Tällä sivulla STAV:n jäsenet voivat hakea töitä omalla ilmoituksellaan veloituksetta.

Työnantajat voivat hakea tällä sivulla työntekijöitä ilmoituksella hintaan 20 € / 3 kk.

Vaihtoehtoisesti hintaan 40 € / 3 kk netti-ilmoituksen lisäksi kolme kertaa (kuukauden välein) ilmoituksen julkaisu STAV:n Facebook-sivuilla.

Pyydämme lähettämään ilmoitustekstin (ei kuvia tai logoja) ja laskutusosoitteen (sähköpostiosoite tai katuosoite) osoitteeseen: taitoluisteluvalmentajat#gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------