Työpaikat

VAASAN LUISTINKERHO ETSII PÄÄTOIMISTA VALMENTAJAA

 

Valmentaja toimii koko valmennustiimin esimiehenä ja vastaa kilpailevien yksinluistelijoiden valmennuksesta ja valmennuksen suunnittelusta ja kehittämisestä yhteistyössä valmennusryhmän sekä seurajohdon kanssa. Arvostamme halua sitoutua pitkäaikaiseen kehitystyöhön.

Hän laatii kaikille ryhmille ryhmäkohtaiset valmennussuunnitelmat yhdessä ryhmien vastuuvalmentajien kanssa.

Valmentaja toimii edistyneimpien kilparyhmien, K1 ja K2, vastuuvalmentajana, sekä osallistuu ajoittain kaikkien ryhmien valmennukseen yhdessä k.o. ryhmän vastuuvalmentajan kanssa.

Työnkuva ja nimike muotoutuu tarkemmin hakijan kokemuksen ja toivomuksien mukaan, painottuen kuitenkin valmennuksen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja suunnitteluun, sekä tavoitteellisesti kilpailevien yksinluistelijoiden valmennukseen.

Tehtävä edellyttää valmentajakoulutusta, omaa luistelutaustaa, kokemusta taitolluisteluvalmentajan työstä, tavoitteellista ja innostunutta valmennusotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista ja motivoitunutta asennetta. Edellytämme mahdollisuutta tehdä ilta- ja viikonlopputyötä. Arvostamme koreografista osaamista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n sähköpostilla osoitteeseen hallitus1(a)vaasanluistinkerho.fi

Hakuaika 15.5.2020 asti, paikka voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä, mikäli tehtävään löytyy sopiva henkilö ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävistä antaa pj Bernt Strandvall

puheenjohtaja(a)vaasanluistinkerho.fi, puh. 050-545 5246

                                                        

                                                                                                                   (19.3.2020)

----------------------------------------------------------------------------------

HL etsii valmentajaa!

 

TEHTÄVÄNKUVA

Me Helsingin Luistelijoissa pyrimme tarjoamaan kaikille luistelijoillemme yksilölliseen kehitykseen ja kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin sitoutuneen urheilijan polun kannustavassa ymäristössä.

Osana määrätietoista etenemistä kohti tavoitteitamme vahvistamme nyt yksinluistelun valmennustiimiämme yhdellä jäsenellä. Etsimme luistelijoidemme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä pitkällä aikajänteellä motivoitunutta vastuuvalmentajaa, jonka työtehtäviin kuuluu kaikkien yksinluisteluryhmien jää- ja oheisvalmennus, kilpailuohjelmien luominen ja päivittäminen, kilpailumatkat kotimaassa ja ulkomailla sekä osallistuminen erilaisten tapahtumien, leirien ja jokavuotisen jääshown suunnitteluun ja toteutukseen.

Vastuuvalmentaja vastaa vastuuryhmiensä kausi- ja viikkosuunnittelusta yhdessä muiden valmennustiimin asiantuntijoiden kanssa. Vastuuvalmentaja vastaa myös yhteydenpidosta luistelijoiden ja perheiden kanssa sekä luo toiminnallaan hyvän harjoitusilmapiirin. Valmennustyö tehdään pääasiassa iltapäivisin ja iltaisin sekä viikonloppuisin Helsingissä. Helsingin Luistelijoiden toimitilat sijaitsevat Haagassa, ja niitä voi käyttää joustavasti suunnittelutyöhön ja tapaamisiin.

OLISITKO SE SINÄ?

- Pystyt sitoutumaan seuramme arvoihin ja tavoitteisiin helposti.

- Sinulla on mielellään STLL:n 2-tason valmentajakoulutus ja sen ohella toinen valmentajan työtä tukeva tutkinto / ammatillinen koulutus, esimerkiksi fysioterapian, ilmaisutaidon, terveystieteiden tai kasvatustieteiden alalta. Lisäksi hyödynnät omaa taitoluistelu-uraasi luistelijalähtöisen valmennuksen toteuttamisessa.

- Sinulla on kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä sekä arvokasta lajiosaamista; olet ehkä ennenkin kasvattanut pienistä luistelijanaluista SM-tason luistelijoita.

- Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja huomioit taitavasti eri kehitysvaiheissa olevat luistelijat ja heidän tarpeensa. Työskentelet tavoitteellisesti sydämellä ja herkällä korvallaja saat viestisi kuulluksi vastaanottajaa kunnioittaen.

- Olet aloitekykyinen, myönteisen työotteen omaava kehittäjä. Haluat oppia jatkuvasti lisää ja jakaa omaa osaamistasi muun valmennustiimin kanssa. Olet arvostettu tiimipelaaja ja otat henkilökohtaisen vastuun työstäsi.

TARJOAMME

- Mielenkiintoisen tehtävän Suomen ainoassa seurassa, jossa hyödytään yhteistyöstä kolmen lajin kesken.

- Hyvän työsuhteen ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. HL on vakaa seura, joka on sitoutunut henkilöstönsä ammatillisen osaamisen kasvattamiseen.

- Positiivisen jja työhönsä motivoituneen tiimin, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työhösi ja kasvaa valmentajana.

HAKEMUKSEN LÄHETTÄMINEN

Miten Sinä toteuttaisit visiotamme luistelijoidemme yksilöllisen kehitykseen ja kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin sitoutuneesta valmentamisesta kannustavassa ympäristössä? Kerro meille itsestäsi vapaamuotoisessa hakemuksessasi ja lähetä se CV:n ja palkkatoiveen kera 25.3.2020 mennessä osoitteseen tiia-mari@teikari@hl.fi. Huomioithan, että pyrimme aloittamaan haastattelut mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit mielellään kysyä myös yksinluistelun valmennustiimiltä (olga.baranova@hl.fi tai johanna.vainio@hl.fi).

                                                                                                           (7.3.2020)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

VG-62 ry Taitoluistelujaosto hakee vahvistusta muodostelmaluistelun valmennustiimiin

 

VG-62:ssa tarjoamme muodostelmaluistelijoille sekä SM- että kansallisen puolen harrastajapolun. Muodostelmassa meillä on tällä hetkellä n. 150 luistelijaa, seitsemän kilpailevaa muodostelmajoukkuetta sekä muodostelman kehitysryhmä.

Haemme valmennustiimiimme kahta muodostelmaluisteluvalmentajaa

Olet valmentajapolkusi alussa tai jo kokenut konkari, haluat toimia osana tiimiä ja kehittyä jatkuvasti. Odotamme hakijoilta kokemusta lajista sekä tehtävään sopivaa koulutusta. Lajitausta SM-tasolta ja liiton koulutukset sekä liikunta-alan koulutus katsotaan eduksi.

Tehtävät ovat räätälöitävissä hakijoiden mukaan osa-aikaisista päätoimisiin. Tehtävät ja vastuut määritellään hakijan osaamisen, kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan. Toiseen tehtävään odotamme kykyä ottaa vastuuta SM-joukkueiden valmennuksessa. Tehtävät ovat aluksi määräaikaisia huhtikuusta 2020 maaliskuuhun 2021, mutta myös jatkoon on mahdollisuus.

Mikäli haluat osaksi valmennustiimiämme kehittämään luistelijoitamme, joukkueitamme ja toimintaamme, lähetä hakemus osoitteeseen muodostelmaluistelu@vg-62.fi.

Lisätietoja: Muodostelmaluisteluvastaava Heidi Suuronen 040-5577819 heidik.suuronen@gmail.com

Muodostelmaluistelun päävalmentaja Essi Kivistö 040-7570083 essi.kivisto@vg-62.fi

                                                                                                 (16.2.2020)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOOKOO JÄÄTAITURIT HAKEE YKSINLUISTELUVALMENTAJAA

 

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen taitoluistelujaosto KooKoo Jäätaiturit (KKJT) on noussut nopeasti muiden aktiivisten ja kasvavien taitoluisteluseurojen joukkoon.

Nyt, seuran täyttäessä 10 vuotta, ryhmissämme on luistelijoita jo lähes 200 ja lisäksi satoja luistelukoululaisia vuosittain. Taitoluisteluryhmiä on kaikenikäisille kilpa- ja harrasteluistelijoille sekä yksinluistelussa että muodostelmaluistelussa. Kilpailemme kaikilla tasoilla: aluesarjoissa, kansallisissa sarjoissa ja SM-tasolla. Järjestämme myös itse aktiivisesti kilpailuja.

HAEMME NYT VALMENNUSTIIMIIMME YKSINLUISTELUVALMENTAJAA

Määräaikaiseen työsuhteeseen kaudelle 2020-2021. Tehtävän jatkosta neuvotellaan sopimuskauden aikana.

Yksinluisteluvalmentajana vastaat kilparyhmien jää- ja oheisharjoittelun vetämisestä sekä näiden suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä yhdessä valmennustiimin kanssa. Myös kehitysryhmien jää- ja oheisvalmennus kuuluvat työnkuvaasi.

KooKoo Jäätaitureissa luistelija on keskiössä. Ammattimainen, terveellinen sekä turvallinen harjoitteluilmapiiri on meille tärkeää. Toivomme, että valmentajana huomioit luistelijat yksilöinä, kunnioitat heidän kokemuksiaan ja mielipiteitään.

Toivomme sinulta valmentajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa liikunnan alan koulutusta sekä kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä. STLL:n koulutukset katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta kannustavaa, innostunutta sekä tavoitteellista valmennusotetta. Työntekijänä olet vastuullinen, yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet ahkera ja positiivinen tiimipelaaja, joka osaa toimia myös itsenäisesti. Avoimuus ja oikeudenmukaisuus kuvastavat arvomaailmaasi.

Toivomme sinun aloittavan työt toukokuussa 2020. Työaika on 37,5 h / viikko. Työajat ovat vaihtelevia ja töitä on iltaisin sekä viikonloppuisin.

Vapaamuotoiset hakemukset sopimuspalkkatoiveineen ja CV:t 30.4.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen:

puheenjohtajayl@pokli.fi

LISÄTIETOJA

Valmennukseen liittyvät asiat ja kysymykset Anna Päivike p. 040 8697708 anna.paivike@pokli.fi

Työsopimukseen liittyvät kysymykset Yksinluistelujaoston puheenjohtaja Anna Hakalainen p. 040 9600564 puheenjohtajayl@pokli.fi

                                                           (24.1.2020)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Koovee Taitoluistelu hakee kahta taitoluisteluvalmentajaa kilpa- ja harrasteryhmiin

 

Haemme TAITOLUISTELUVALMENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Taitoluisteluvalmentajana vastaat kilparyhmien jää- ja oheisharjoittelun vetämisestä sekä näiden suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä yhdessä valmennustiimin kanssa. Tehtävässäsi sinulla on myös mahdollisuus päästä lähelle MaJo- ja NMJ-toimintaa. Pääset osallistumaan Timantit (tulevat Minit) sekä Temppuillen Taitavaksi (luistelukoulua seuraava ryhmä) ja harrasteryhmien toimintaan.

Kooveessa luistelija on keskiössä ja toivomme sinun olevan valmentajana yksilölähtöinen ja valmennusjohtoinen sekä luistelijan kokemuksia ja mielipiteitä kunnioittava. Toivomme, että oikeudenmukaisuus ja avoimuus kuvastavat arvomaailmaasi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä. Odotamme sinulta tavoitteellista, kannustavaa ja innostunutta valmennusotetta. Kilparyhmien valmennukseen osallistuvalta edellytämme omaa taitoluistelu-uraa vähintään kansalliselta tasolta sekä vähintään STLL:n 2-tason koulutusta.

Työhakemukset palkkatoiveineen ja cv:neen osoitteeseen: jukka@koskio.fi. Tuötehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Haku päättyy 15.1.

 

Lisätietoja:

 

Valmennukselliset asiat:

Minna Järvinen 040 545 4519

Christina Wendelin 044 979 4059

Työsopimukselliset asiat:

Jukka Koskio, johtokunnan PJ 050 310 0812

Kooveen taitoluistelijoihin ja seuramme toimintaan voit tutustua verkkosivuillamme: taitoluistelu.koovee.fi sekä Facebook:ssa ja Instagram:ssa (@kooveetaitoluistelu)

 

 

______________________________________________________

Tällä sivulla STAV:n jäsenet voivat hakea töitä omalla ilmoituksellaan veloituksetta.

Työnantajat voivat hakea tällä sivulla työntekijöitä ilmoituksella hintaan 40 € / 3 kk. Hintaan sisältyy kolme kertaa (viikon välein) ilmoituksen julkaisu STAV:n Facebook-sivulla.

Pyydämme lähettämään ilmoitustekstin (ei kuvia tai logoja) ja laskutusosoitteen (sähköpostiosoite tai katuosoite) osoitteeseen: taitoluisteluvalmentajat#gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------