Työpaikat

KooKoo Jäätaiturit hakee valmennustiimiinsä

YKSINLUISTELUVALMENTAJAA

 

Kouvolan suurimman jäälajiseuran Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen taitoluistelujaosto KooKoo Jäätaiturit (KKJT) on noussut nopeasti muiden aktiivisten ja kasvavien taitoluisteluseurojen joukkoon. Jäätaitureissa luistelee n. 180 luistelijaa ja lisäksi satoja luistelukoululaisia vuosittain. Taitoluisteluryhmiä on kaikenikäisille kilpa- ja harrasteluiselijoille sekä yksinluistelussa että muodostelmaluistelussa. Kouvolassa on neljä jäähallia, mikä mahdollistaa hyvät puitteet taitoluistelun harrastamiseen kaupungissamme.

Kilpailemme kaikilla tasoilla: aluesarjoissa, kansallisissa sarjoissa ja SM-tasolla. Järjestämme myös itse aktiivisesti kilpailuja.

Olemme saavuttaneet paljon, mutta tavoitteemme ovat korkealla!

KooKoo Jäätaiturit hakee valmennustiimiinsä YKSINLUISTELUVALMENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Valmentaja toimii vastuuvalmentajan tehtävissä yksinluistelun puolella vastaten kilpailevien yksinluistelijoiden valmennuksesta ja suunnittelusta yhteistyössä toisten valmentajien, seurajohdon ja Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen henkilökunnan kanssa. Valmentaja ohjaa tarvittaessa myös seuran kehitys- ja harrasteryhmiä.

Tehtävä edellyttää vastuullista ja innostunutta otetta lasten kanssa työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Lisäksi odotamme sitoutumista nuoren seuran kehittämistyöhön.

Toivomme valmentajalta joko valmentajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa liikunnan alan koulutusta.

 

Vapaamuotoiset hakemukset sopimuspalkkatoiveineen 30.11.2018 mennessä sähköpostitse ospitteeseen: ylpuheenjohtaja.kkjt@gmail.com

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä tai sopimuksen mukaan.

LISÄTIETOJA

KKJT yksinluistelujaosto puheenjohtaja Anna Hakalainen p. 040 960 0564 ylpuheenjohtaja.kkjt@gmail.com

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistys ry toiminnanjohtaja Vesa Torikka p. 045 1531115 vesa.torikka@pokli.fi

(1.11.2018)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hyvinkään Taitoluistelijat etsii valmentajaa

 

Vuonna 1986 perustettu Hyvinkään Taitoluistelijat ry. on Suomen Taitoluisteluliiton jäsenseura. Seuramme tarkoituksena on innostaa kaikenikäisiä taitoluistelun pariin. Tavoitteenamme on, että jokainen voi luistella omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan. Kaudella 2018-2019 seurassamme on noin 50 aktiivisesti kilpalevaa luistelijaa, ja harrasteryhmissä ja luistelukoulussa noin 100 taitoluistelusta innostunutta lasta. Myös aikuisluistelutoiminta on seurassamme aktiivista.

Haluamme kehittää seuratoimintamme laatua eri toimijoiden näkökulmasta. Näinollen etsimme motivoitunutta, kehittämisestä innostunutta päätoimista valmentajaa työsuhteeseen toukokuun loppuun 2019 saakka.

Työnkuvasi muotoutuu tarkemmin kokemuksesi mukaan, toimit lähtökohtaisesti kaikkien ryhmien valmennuksessa sekä jäällä että oheisissa. Toivomme sinulta yhteistyökykyä, tiimitaitoja ja joustavuutta. Oma vahva luistelijatausta ja valmennuskokemus ovat plussaa. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n mahdollisimman pikaisesti, sähköpostilla osoitteeseen toimisto@hytl.fi. Tehtävä täytetään sopivan valmentajan löydyttyä.

Lisätietoja valmentajan tehtävästä antaa:

Anna Saastamoinen / toimisto@hytl.fi / 040-5730352

(1.11.2018)

---------------------------------------------------------------------------------------------
Päävalmentaja

 

IisalmenTaitoluistelijat hakee uutta päävalmentajaa entisen valmentajamme muutettua toiselle paikkakunnalle. Vastuullesi tulee kilpailutoiminta kokonaisuudessaan ja osallistut aktiivisesti myös harrastajien ja luistelukoulun toimintaan. Sinulla on jo kokemusta valmennuksesta ja omat näytöt lajin ympäriltä. Etsimme Ylä-Savossa viihtyvää ja meille sopivaa henkilöä, joka haluaa tulla täysillä mukaan kehittämään myös nuorta seuraamme.

Pystyt asenteellasi, kyvyilläsi ja lajituntemuksella allekirjoittamaan seuramme tärkeimmän tavoitteen, eli haluamme tarjota laadukasta toimintaa kaikille jäsenillemme. Tukenasi on aktiivinen seura, jolla on n. 20 kilpailijaa ja 60 harrastajaa, luistelukoululaiset mukaan lukien. Tarjoamme täysipäiväisen työn ja mukavan työyhteisön, joka tukee myös haluasi kouluttautua lajin ympärillä.

Apuvalmentaja/ohjaaja

 

Oletko tulossa Iisalmeen opiskelemaan tai suunnittelemassa muuttoa Savoon? Meillä on sinulle paikka päävalmentajan apuna. Olet mukana harrastajien ja luistelukoulujen toiminnassa muiden ohjaajien kanssa. Kykyjesi mukaan voit saada enemmän vastuuta. josta sovitaan päävalmentajan kanssa.

Paikka on osa-aikainen.

 

Iisalmen Taitoluistelijat ry on 5 vuotta vanha seura ja toimimme kahdessa jäähallissa, Iisalmessa ja Sonkajärvellä.

Iisalmen jääseuroilla on hyvä yhteistyö, joka näkyy myös kaikessa toiminnassamme. Lisätietoa seurastamme saat nettisivuiltamme ja työpaikasta seuran puheenjohtajalta Taija Sorsalta (taija.sorsa@iisalmi.fi) 050-5115685, sekä varapuheenjohtaja Nina Vaarasuolta (nina.vaarasuo@iisalmi.fi) 044-3086616

_________________________________________________________

Tällä sivulla STAV:n jäsenet voivat hakea töitä omalla ilmoituksellaan veloituksetta.

Työnantajat voivat hakea tällä sivulla työntekijöitä ilmoituksella hintaan 40 € / 3 kk. Hintaan sisältyy kolme kertaa (viikon välein) ilmoituksen julkaisu STAV:n Facebook-sivulla.

Pyydämme lähettämään ilmoitustekstin (ei kuvia tai logoja) ja laskutusosoitteen (sähköpostiosoite tai katuosoite) osoitteeseen: taitoluisteluvalmentajat#gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------