Työpaikat

Vaasan Luistinkerho Vasa Skrinnskoklubb ry

on vuonna 1953 perustettu seura, joka tarjoaa luistelukoulu-, alkeis-, harrastaja-, kehitys- ja kilparyhmiä kaiken ikäisille taitoluistelusta kiinnostuneille. Seurassa on noin 200 luistelijaa.

Etsimme yksinluistelun päätoimista

VALMENTAJAA

 

Valmentaja vastaa kilpailevien yksinluistelijoiden valmennuksesta ja sen suunnittelusta yhteistyössä toisten valmentajien sekä seurajohdon kanssa.

Työnkuva ja nimike muotoutuvat tarkemmin hakijan kokemuksen ja toivomuksien mukaan, painottuen kuitenkin tavoitteellisesti kilpailevien yksinluistelijoiden sekä harrastekilpaluistelijoiden valmennukseen.

Toivomme sinulta valmentajakoulutusta, omaa luistelutaustaa, kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä, tavoitteellista ja innostunutta valmennusotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista ja motivoitunutta asennetta. Työssä toimimisen edellytyksenä on mahdollisuus tehdä myös ilta- ja viikonlopputyötä. Arvostamme koreografista osaamista.

Seuramme tarjoaa sinulle positiivisen ja kannustavan ilmapiirin, mukavat työtoverit, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan sekä kehittyä omassa työssä.

Työpaikan osoite on Vaasan Sähkö Arena, Rinnakkaistie 1.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n 3.6.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hallitus1@vaasanluistinkerho.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa pj Mikko Pekkarinen

mikko.pekkarinen@vaasanluistinkerho.fi, puh. 0440 231160


--------------------------------------------------------------------

RAUMAN TAITOLUISTELIJAT RY. ETSII PÄÄTOIMISTA MUODOSTELMALUISTELUN VASTUUVALMENTAJAA

 

Tule meille Raumalle valmentamaan muodostelmaluistelijoita!

Raumalla taitoluistelulla on pitkät ja menestyksekkäät perinteet aina 1980-luvulta alkaen. Rauman Urheilijat ry ja siitä vuonna 2011 taitoluistelun erikoisseuraksi irtaantunut Rauman Taitoluistelijat ry. tarjoaa yksinluistelussa ohjausta ja valmennusta harrastajatasolta SM-tasolle ja muodostelmaluistelussa harrastajatasosta kansalliselle tasolle. Seurassamme on ryhmiä kilpa yksin- ja muodostelmaluistelun lisäksi myös harrastepuolella alle kouluikäisille, kouluikäisille, nuorille ja aikuisille. Seurassamme valmennus on ammattitaitoista ja puitteet lajin harrastamiselle ovat loistavat.

HAEMME SEURAAMME NYT PÄÄTOIMISTA MUODOSTELMALUISTELUN VASTUUVALMENTAJAA

Seurassamme on ensi kaudella kolme kansallisen sarjan joukkuetta (tulokkaista junioreihin) ja tulevaisuudessa tavoitteemme on kehittää seuramme muodostelmaluistelutoimintaa. Odotamme hakijalta vahvaa muodostelmaluistelutaustaa, vastuunkantokykyä ja kannustavaa valmennusotetta. Työnkuva muodostuu tarkemmin sekä tarpeen että hakijan toiveiden mukaisesti.

Mitä sinulta odotamme

- sinulla on kokemusta muodostelmaluisteluvalmennuksesta

- olet ennakkoluuloton, rohkea, pitkäjänteinen ja ehdottomasti intohimosi on taitoluistelu

- muodostelmaluisteluvalmennuksen lisäksi sinulla on kiinnostus harrasteryhmien valmentamiseen

- tarpeen mukaan olet mukana seuramme toimistotyössä ja olet aktiivinen seuran puolesta sosiaalisessa mediassa

- osaat toimia tiimissä

- yksinluisteluosaaminen katsotaan hakijan eduksi

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 30.4.2018 mennessä osoitteeseen karri.kunnas22@gmail.com

Lisätietoja: Hallituksen puheenjohtaja Karri Kunnas karri.kunnas22@gmail.com tai 040-1615443 sekä muodostelmaluistelun päävalmentaja heidi Viitanen heidi@raumantaitoluistelijat.fi tai 050-5900075


--------------------------------------------------------------------------------

PÄÄTOIMINEN TAITOLUISTELUVALMENTAJA / TUNTIVALMENTAJA

 

Vihdin taitouistelijat (VTL) on voimakkaasti kehittyvä taitoluisteluseura, jonka missiona on olla Uudenmaan alueen menestyksekkäin kilpaseura vuoteen 2020 mennessä. Olemme hyvää vauhtia matkalla kohti tavoittettamme! Vahvistukseksi ammattitaitoiseen valmennustiimiimme haemme nyt päätoimista taitoluisteluvalmentajaa / tuntivalmentajaa.

Seurassamme harjoittelee noin 140 luistelijaa. Kilpailijoita on noin 50, pienistä kilpailu-uraansa aloittavista Tinteistä aina SM-tason kilpailijoihin saakka. Lisäksi seurassamme toimii useita eri ikäisille ja -tasoisille luistelijoille suunnattuja harrastajaryhmiä. Toimitamme tukipilari on suosittu alle 9-vuotiaille lapsille suunnattu luistelukoulu, jonks valmennuksesta vastaavat koulutetut luistelukouluohjaajat.

Mikäli Sinulla on näyttöä ja osaamista kansallisen - ja SM-tason kilpailijoiden valmentamisesta, mutta toisaalta halua ja kykyä kehittää myös pienempiä kilpailijoitamme tulevaisuuden tähdiksi, saatat olla oikea vahvistus valmennustiimiimme!

Edellytämme

- Soveltuvaa koulutusta (vähintään STLL tason 2 tutkinto tai vastaava).

- Osaamista ja näyttöä kansallisen- ja SM-tason luistelijoiden valmentamisesta.

- Kykyä ja halukkuutta valmentaa eri tasoisia luistelijoita: Harrastajaryhmistä aina SM-tasolle saakka.

- Suomen ja/tai englannin kielen taitoa.

- Yhteistyökykyistä, kehityshakuista valmennusotetta.

Tarjoamme

- Kuukausipalkan / tuntipalkan oman valintasi mukaan.

- Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen elokuusta 2018 alkaen.

- Vastuuryhmät osaamisesi ja omat toiveesi huomioiden.

- Mielenkiintoisen tehtävän osana ammattitaitoista valmennustiimiämme ja voimakkaasti kehittyvää seuraamme.

Lisätietoja tehtävästä antavat seuran halituksen puheenjohtaja Satu Parikka puh. 040 844 3315 (klo 16 jälk.) tai päävalmentaja Tatyana Lebedeva puh. 045 876 6446.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen vihdintaitoluistelijat@gmail.com 25.4.2018 mennessä. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

https://vtl.sporttisaitti.com

----------------------------------------------------------------------------------------

Haemme

YKSINLUISTELUVALMENTAJAA

 

Mikkelin luistelijat ry. on vuonna 1957 perustettu taitoluisteluseura. Kasvavan taitoluisteluinnostuksen myötä etsimme valmennustiimiimme yksinluisteluvalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Valmentaja tulee vastaamaan kilparyhmien valmennuksesta yhdessä seuran päävalmentajan kanssa sekä valmentamaan harrasteryhmiä ja vastaamaan luistelukoulutoiminnasta. Työnkuva muotoutuu tarkemmin hakijoiden kokemuksen ja toivomuksien sekä seuran tarpeen mukaan painottuen kuitenkin yksinluistelun kilpa- ja harrasteryhmien  jää- ja oheisvalmennukseen.

ODOTAMME HAKIJALTA

- vähintään 1. tason valmentajakoulutusta

- kokemusta yksinluisteluvalmentajan työstä

- tavoitteellista työotetta

- suunnittelu-, organisointi- ja vastuunkantokykyä

- yhteistyökykyä ja joustavuutta

- mahdollisuutta työskennellä iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin

- suomen kielen taitoa

Määräaikainen työsuhde kaudelle 2018-19 alkaa sopimuksen mukaan. Haemme ensisijaisesti valmentajaa päätoimiseen työsuhteeseen.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 15.4.2018 mennessä puheenjohtaja.ml@gmail.com 

Lisätietoja

Kirsi Pekonen p. 050 343 9982 puheenjohtaja.ml@gmail.com

päävalmentaja Mervi Liimatainen p. 044 997 3080 mervi.liimatainen.ml@gmail.com

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Päävalmentaja

Iisalmen Taitoluistelijat hakee uutta päävalmentajaa nykyisen valmentajamme siirtyessä opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Vastuullesi tulee kilpailutoiminta kokonaisuudessaan ja osallistut aktiivisesti myös harrastajien ja luistelukoulun toimintaan. Sinulla on jo kokemusta valmennuksesta ja omat näytöt lajin ympäriltä. Etsimme Ylä-Savossa viihtyvää ja meille sopivaa henkilöä, joka haluaa tulla täysillä mukaan kehittämään myös nuorta seuraamme. Pystyt asenteellasi, kyvyilläsi ja lajituntemuksella allekirjoittamaan seuramme tärkeimmän tavoitteen eli haluamme tarjota laadukasta toimintaa kaikille jäsenillemme. Tukenasi on aktiivinen seura, jolla on n. 20 kilpailijaa ja 60 harrastajaa, luistelukoululaiset mukaan lukien. Tarjoamme täysipäiväisen työn ja mukavan työyhteisön, joka tukee myös haluasi kouluttautua lajin ympärillä.

Apuvalmentaja/ohjaaja

Oletko tulossa Iisalmeen opiskelemaan tai suunnittelemassa muuttoa Savoon? Meillä on sinulle paikka päävalmentajan apuna. Olet mukana harrastajien ja luistelukoulujen toiminnassa muiden ohjaajien kanssa. Kykyjesi mukaan voit myös saada enemmän vastuuta, josta sovitaan päävalmentajan kanssa. Paikka on osa-aikainen.

Iisalmen Taitoluistelijat ry on 5 vuotta vanha seura ja toimimme kahdessa jäähallissa, Iisalmessa ja Sonkajärvellä. Iisalmen jääseuroilla on hyvä yhteistyö, joka näkyy myös kaikessa toiminnassamme. Lisätietoja seurastamme saat nettisivuiltamme ja työpaikasta seuran puheenjohtajalta Taija Sorsalta (taija.sorsa@iisalmi.fi) 050-5115685, sekä varapuheenjohtajalta Nina Vaarasuolta (nina.vaarasuo@iisalmi.fi) 044-3086616

 

--------------------------------------------------------------------------

Haminan Taitoluistelijat ry 

on vuonna 2010 perustettu seura. Toiminta aloitettiin reilu 10 vuotta sitten paikallisen jääkiekkoseuran alajaostona.

Haminan Taitoluistelijat kuuluu Suomen Taitoluisteluliiton Kaakkoiseen alueeseen.

Haminan Taitoluistelijoiden luistelijamäärä on hieman alle 90 luistelijaa, joista 25 kilpailee kansalliset-, alue- ja tähtisarjoissa. Seurassa luistelee myös 23 aktiivista harrasteluistelijaa sekä noin 40 luistelukoululaista.

Haemme yksinluistelun 

VALMENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Haminan Taitoluistelijat ry hakee määräaikaista valmennuspäällikköä vastaamaan kaikkien yksinluistelijoidemme valmennuksesta, sen suunnittelusta ja kehittämisestä yhteistyössä muiden valmentajien ja seurajohdon kanssa. Valmennuspäällikkö osallistuu seuratoiminnan kehittämisen ohella myös käytännön valmennustyöhön. 

Odotamme hakijalta:

- kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä

- valmentajakoulutusta ja omaa taitoluistelutaustaa

- tavoitteellista, kannustavaa sekä innostunutta valmennusotetta

- suunnittelu-, organisointi- ja vastuunkantokykyä

- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

- positiivista ja motivoitunutta asennetta

- suomenkielen taitoa

- mahdollisuutta työskennellä iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin

Haemme valmennuspäällikköä ensisijaisesti päätoimiseen tehtävään. Työnkuva muotoutuu tarkemmin hakijoiden kokemuksen ja toivomuksien sekä seuran tarpeen mukaan painottuen kuitenkin yksinluistelun kilparyhmien jää- ja oheisvalmennukseen. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoiveineen sekä CV:n 17.3.2018 mennessä seuran puheenjohtajalle Tatiana Ponomarevalle sähköpostiin osoitteeseen 

puheenjohtaja@hatal.net

Tietoja seurasta www.hatal.sporttisaitti.com 

 

____________________________________________________________________

Tällä sivulla STAV:n jäsenet voivat hakea töitä omalla ilmoituksellaan veloituksetta.

Työnantajat voivat hakea tällä sivulla työntekijöitä ilmoituksella hintaan 20 € / 3 kk.

Vaihtoehtoisesti hintaan 40 € / 3 kk netti-ilmoituksen lisäksi kolme kertaa (kuukauden välein) ilmoituksen julkaisu STAV:n Facebook-sivuilla.

Pyydämme lähettämään ilmoitustekstin (ei kuvia tai logoja) ja laskutusosoitteen (sähköpostiosoite tai katuosoite) osoitteeseen: taitoluisteluvalmentajat#gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------