Työpaikat

 

Tällä sivulla STAV:n jäsenet voivat hakea töitä omalla ilmoituksellaan veloituksetta.

Työnantajat voivat hakea tällä sivulla työntekijöitä ilmoituksella hintaan 40 €. Hintaan sisältyy kolme kertaa ilmoituksen julkaisu STAV:n Facebook-sivuilla.

Ilmoitukset ovat esillä kolme kuukautta.

Pyydämme lähettämään ilmoitustekstin (ei kuvia tai logoja) ja laskutusosoitteen (sähköpostiosoite) osoitteeseen: taitoluisteluvalmentajat#gmail.com

KOOKOO JÄÄTAITURIT HAKEE YKSINLUISTELUVALMENTAJAA

KooKoo Jäätaiturit (KKJT) on Kouvolan suurimman jäälajiseuran Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen taitoluistelujaosto. Meillä on taitoluisteluryhmiä kaikenikäisille kilpa- ja harrasteluistelijoille. Luistelijamme kilpailevat kaikilla tasoilla: tähtisarjoissa, kansallisissa sarjoissa ja SM-tasolla. Järjestämme myös itse aktiivisesti kilpailuja. Seurana haluamme panostaa mahdollisimman positiivisen ja turvallisen harjoittelu- ja työilmapiirin luomiseen ja ylläpitämiseen. 
 

Nyt haemme yksinluisteluvalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen kaudelle 2023–2024. Tehtävää on mahdollista jatkaa myös pidemmälle ja tästä neuvotellaan sopimuskauden aikana.
 

  • Yksinluisteluvalmentajana vastaat kilparyhmien jää- ja oheisharjoittelun vetämisestä, sekä näiden suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä yhdessä valmennustiimin kanssa. Myös muiden ryhmien jää- ja oheisvalmennus kuuluvat työnkuvaasi. 
  • KooKoo Jäätaitureissa luistelija on keskiössä. Ammattimainen, terveellinen sekä turvallinen, jokaisen luistelijan vahvuudet huomioon ottava harjoitteluilmapiiri on meille tärkeää. Toivomme, että valmentajana huomioit luistelijat yksilöinä, sekä kunnioitat heidän kokemuksiaan ja mielipiteitään.
  • Sinulla tulisi olla liikunnan alan koulutus, sekä kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä. Kaikki STLL:n koulutukset katsotaan eduksi, mutta toivomme sinulta kuitenkin vähintään 1- tason koulutusta. Odotamme sinulta kannustavaa, innostunutta sekä tavoitteellista valmennusotetta. Työntekijänä olet vastuullinen, yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet ahkera ja positiivinen tiimipelaaja, joka osaa toimia myös itsenäisesti. Avoimuus ja oikeudenmukaisuus kuvastavat arvomaailmaasi.
  • Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.8.2023. Työaika on 37,5h/viikko tai sopimuksen mukaan. Työajat ovat vaihtelevia ja töitä on iltaisin sekä viikonloppuisin. Vapaamuotoiset hakemukset sopimuspalkkatoiveineen ja CV: t voi lähettää 31.3.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: puheenjohtajayl@pokli.fi

LISÄTIETOJA:                                                       
Valmennukseen liittyvät asiat                                                   Työsopimukseen liittyvät kysymykset               
ja kysymykset                                                                           Yksinluistelujaoston puheenjohtaja                              
Laura Orreveteläinen                                                                Piia Niemi                          
p. 040 964 5321                                                                        p. 040 844 0420                            
laura.orrevetelainen@pokli.fi                                                   puheenjohtajayl@pokli.fi

                                                     

                                                                                                                               (24.2.2023)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

KAUNIAISTEN TAITOLUISTELUKLUBI HAKEE TUNTIVALMENTAJAA

 

Kauniaisten Taitoluisteluklubissa - KaTa:ssa - harjoittelee viikoittain n. 200 luistelijaa yksinluistelun kilparyhmissä, kevytkilparyhmissä sekä luistelukoulussa. Seuralla on tällä hetkellä neljä päätoimista yksinluisteluvalmentajaa sekä useita tuntiohjaajia. Taitoluisteluseurana KaTa on kehittänyt vahvasti toimintaansa viimeisien vuosien aikana ja tavoitteenamme on laadukkaan ja ansiokkaan toiminnan kehittäminen tulevaisuudessakin.

Haemme joustavaa ja reipasta tuntivalmentajaa 10-20h/vko äitiysloman ajaksi.

Toivoisimme sinulta:

- Vähintään STLL:n perustason/I-tason valmentajakoulutusta, muu koulutus luetaan eduksi

- Vahvaa omaa luistelutaustaa

- Kokemusta valmennustyöstä alkeisryhmistä kilparyhmiin

- Kykyä työskennellä tavoitteellisesti

- Joustavuutta ja tiimipelaajuutta

- Positiivista ja reipasta otetta valmennustyöhön

- Joustavuutta työaikojen suhteen valmennustyön raameissa

 

Tarjoamme sinulle:

- Vahvan tuen valmennustiimiltä

- Monipuolisesti ryhmien kanssa työskentelyä

- Jatkuvan kehittymisen mahdollistavan ja kouluttautumismyönteisen seuran

- N. 10-20h/vko:ssa valmennustunteja (tarpeen mukaan enemmän tai vähemmän)

 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV 15.1.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: puheenjohtaja.kata@gmail.com. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana ja otamme yhteyttä sopiviin ehdokkaisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa puheenjohtaja Anna Rubanova, puheenjohtaja.kata@gmail.com

                                                                                                               (28.12.2022)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOUVOLAN TAITOLUISTELU HAKEE YKSINLUISTELUVALMENTAJAA

 

Haemme yksinluisteluvalmentajaa kevätkaudelle 2022-2023, jolla kokemusta jääharjoitusten ja oheisharjoitusten suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kouvolan Taitoluistelu ry on Kouvolan alueella toimiva taitoluisteluseura. Seurassamme pääset osaksi valmennustiimiä, jossa aktiivista ja innovatiivista työotetta arvostetaan. Etsimämme ihminen on positiivinen, yhteistyökykyinen ja halukas kehittämään seuraa ja sen luistelijoita.

Seurassamme sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti. Työskentelet Kouvolan alueen jäähalleissa vaihtelevin työajoin sekä arkisin että viikonloppuisin.

Valmentajan tukena toiminnassa muiden valmentajien ja ohjaajien lisäksi toimii johtokunta. Työhön kuuluu matkustelua Suomessa.

Toivomme vahvaa yksinluistelutaustaa sekä arvostamme valmennuskoulutusta ja kokemusta, mutta olemme myös valmiita avustamaan koulutuksen hankkimisessa. Olemme kiinnostuneita uransa eri vaiheissa olevista valmentajista, joilla on kyky kasvaa ja halu oppia uutta. Toivommekin rohkeasti yhteydenottoja kaikilta hakijoilta, mikäli valmennustyö kiinnostaa. Käymme mielellämme tarkempia keskusteluja kanssasi lähtötilanteesta riippumatta. Tehtävää on mahdollista jatkaa, mikäli sopiva hakija löytyy.

Kontaktoimme hakijat jo hakuaikana, joten ole yhteydessä mahdollisimman pian.

Hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen laura.moisio@gmail.com tai puhelimitse iltaisin puh. 050 357 8839/ Laura Moisio

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SATU HAKEE YKSINLUISTELUN PÄÄVALMENTAJAA

 

Viime kausi oli Savonlinnan Taitoluistelijoiden kuudestoista toimintakausi. Eri ikäisiä luistelijoita seurassamme on noin 120 jakaantuen eri ryhmiin luistelukoulusta kilparyhmien yksinluistelijoihin. Viime kaudella seura aloitti yhteistyön paikallisen juniorijääkiekon kanssa järjestämällä yhteisen luistelukoulun ja tällä kaudella yhteistyömme on syventynyt yhteisen toiminnanjohtajan aloitettua toimessaan.

Etsimme yksinluisteluryhmien valmennukseen päävalmentajaa. Tarjoamme päävalmentajalle kuukausipalkan ja toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen. Seurassamme pääset osaksi valmennustiimiämme, jossa aktiivista ja innovatiivista työotetta arvostetaan. Etsimämme ihminen on positiivinen, yhteistyökykyinen ja halukas kehittämään seuraa ja sen luistelijoita. Seurassamme sinulle annetaan mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti. Seura mahdollistaa valmentajan osallistumisen STLL:n leiritysten yhteydessä tarjottavaan valmennuskoulutukseen täydennyskoulutuksena.Työskentelet Savonlinnan jäähalleissa vaihtelevin työajoin sekä arkisin että viikonloppuisin. Työhön kuuluu myös matkustelua Suomessa.

Edellytämme vahvaa yksinluistelutaustaa sekä arvostamme valmennuskoulutusta ja valmennuskokemusta, mutta olemme valmiit myös avustamaan koulutuksen hankkimisessa. Valmennuksen haluamme tapahtuvan suomen kielellä.

Olemme kiinnostuneita uransa eri vaiheessa olevista valmentajista, joilla on kyky kasvaa ja halu oppia uutta. Toivommekin rohkeasti yhteydenottoja kaikilta, mikäli valmennustyö seurassamme kiinnostaa. Käymme mielellämme tarkempia keskusteluja kanssasi lähtötilanteesta riippumatta.

Palkkatoiveen ja hakemuksen voi lähettää suoraan osoitteeseen johanna.silvennoinen@gmail.com tai puhelimitse iltaisin puh. 0500 679 223 / Johanna Silvennoinen

Otathan yhteyttä, jos työ seurassamme kiinnostaa, sillä sopivan henkilön löytyessä etenemme asiassa nopeasti.

http://www.savonlinnantaitoluistelijat.fi/