Työpaikat

VG-62 ry Taitoluistelujaosto hakee vahvistusta muodostelmaluistelun valmennustiimiin

 

VG-62:ssa tarjoamme muodostelmaluistelijoille sekä SM- että kansallisen puolen harrastajapolun. Muodostelmassa meillä on tällä hetkellä n. 150 luistelijaa, seitsemän kilpailevaa muodostelmajoukkuetta sekä muodostelman kehitysryhmä.

Haemme valmennustiimiimme kahta muodostelmaluisteluvalmentajaa

Olet valmentajapolkusi alussa tai jo kokenut konkari, haluat toimia osana tiimiä ja kehittyä jatkuvasti. Odotamme hakijoilta kokemusta lajista sekä tehtävään sopivaa koulutusta. Lajitausta SM-tasolta ja liiton koulutukset sekä liikunta-alan koulutus katsotaan eduksi.

Tehtävät ovat räätälöitävissä hakijoiden mukaan osa-aikaisista päätoimisiin. Tehtävät ja vastuut määritellään hakijan osaamisen, kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan. Toiseen tehtävään odotamme kykyä ottaa vastuuta SM-joukkueiden valmennuksessa. Tehtävät ovat aluksi määräaikaisia huhtikuusta 2020 maaliskuuhun 2021, mutta myös jatkoon on mahdollisuus.

Mikäli haluat osaksi valmennustiimiämme kehittämään luistelijoitamme, joukkueitamme ja toimintaamme, lähetä hakemus osoitteeseen muodostelmaluistelu@vg-62.fi.

Lisätietoja: Muodostelmaluisteluvastaava Heidi Suuronen 040-5577819 heidik.suuronen@gmail.com

Muodostelmaluistelun päävalmentaja Essi Kivistö 040-7570083 essi.kivisto@vg-62.fi

                                                                                                 (16.2.2020)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

KOOKOO JÄÄTAITURIT HAKEE YKSINLUISTELUVALMENTAJAA

 

Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen taitoluistelujaosto KooKoo Jäätaiturit (KKJT) on noussut nopeasti muiden aktiivisten ja kasvavien taitoluisteluseurojen joukkoon.

Nyt, seuran täyttäessä 10 vuotta, ryhmissämme on luistelijoita jo lähes 200 ja lisäksi satoja luistelukoululaisia vuosittain. Taitoluisteluryhmiä on kaikenikäisille kilpa- ja harrasteluistelijoille sekä yksinluistelussa että muodostelmaluistelussa. Kilpailemme kaikilla tasoilla: aluesarjoissa, kansallisissa sarjoissa ja SM-tasolla. Järjestämme myös itse aktiivisesti kilpailuja.

HAEMME NYT VALMENNUSTIIMIIMME YKSINLUISTELUVALMENTAJAA

Määräaikaiseen työsuhteeseen kaudelle 2020-2021. Tehtävän jatkosta neuvotellaan sopimuskauden aikana.

Yksinluisteluvalmentajana vastaat kilparyhmien jää- ja oheisharjoittelun vetämisestä sekä näiden suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä yhdessä valmennustiimin kanssa. Myös kehitysryhmien jää- ja oheisvalmennus kuuluvat työnkuvaasi.

KooKoo Jäätaitureissa luistelija on keskiössä. Ammattimainen, terveellinen sekä turvallinen harjoitteluilmapiiri on meille tärkeää. Toivomme, että valmentajana huomioit luistelijat yksilöinä, kunnioitat heidän kokemuksiaan ja mielipiteitään.

Toivomme sinulta valmentajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa liikunnan alan koulutusta sekä kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä. STLL:n koulutukset katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta kannustavaa, innostunutta sekä tavoitteellista valmennusotetta. Työntekijänä olet vastuullinen, yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet ahkera ja positiivinen tiimipelaaja, joka osaa toimia myös itsenäisesti. Avoimuus ja oikeudenmukaisuus kuvastavat arvomaailmaasi.

Toivomme sinun aloittavan työt toukokuussa 2020. Työaika on 37,5 h / viikko. Työajat ovat vaihtelevia ja töitä on iltaisin sekä viikonloppuisin.

Vapaamuotoiset hakemukset sopimuspalkkatoiveineen ja CV:t 28.2.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen:

puheenjohtajayl@pokli.fi

LISÄTIETOJA

Valmennukseen liittyvät asiat ja kysymykset Anna Päivike p. 040 8697708 a.paivike@gmail.com

Työsopimukseen liittyvät kysymykset Yksinluistelujaoston puheenjohtaja Anna Hakalainen p. 040 9600564 puheenjohtajayl@pokli.fi

                                                           (24.1.2020)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Koovee Taitoluistelu hakee kahta taitoluisteluvalmentajaa kilpa- ja harrasteryhmiin

 

Haemme TAITOLUISTELUVALMENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Taitoluisteluvalmentajana vastaat kilparyhmien jää- ja oheisharjoittelun vetämisestä sekä näiden suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä yhdessä valmennustiimin kanssa. Tehtävässäsi sinulla on myös mahdollisuus päästä lähelle MaJo- ja NMJ-toimintaa. Pääset osallistumaan Timantit (tulevat Minit) sekä Temppuillen Taitavaksi (luistelukoulua seuraava ryhmä) ja harrasteryhmien toimintaan.

Kooveessa luistelija on keskiössä ja toivomme sinun olevan valmentajana yksilölähtöinen ja valmennusjohtoinen sekä luistelijan kokemuksia ja mielipiteitä kunnioittava. Toivomme, että oikeudenmukaisuus ja avoimuus kuvastavat arvomaailmaasi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä. Odotamme sinulta tavoitteellista, kannustavaa ja innostunutta valmennusotetta. Kilparyhmien valmennukseen osallistuvalta edellytämme omaa taitoluistelu-uraa vähintään kansalliselta tasolta sekä vähintään STLL:n 2-tason koulutusta.

Työhakemukset palkkatoiveineen ja cv:neen osoitteeseen: jukka@koskio.fi. Tuötehtävät alkavat sopimuksen mukaan. Haku päättyy 15.1.

 

Lisätietoja:

 

Valmennukselliset asiat:

Minna Järvinen 040 545 4519

Christina Wendelin 044 979 4059

Työsopimukselliset asiat:

Jukka Koskio, johtokunnan PJ 050 310 0812

Kooveen taitoluistelijoihin ja seuramme toimintaan voit tutustua verkkosivuillamme: taitoluistelu.koovee.fi sekä Facebook:ssa ja Instagram:ssa (@kooveetaitoluistelu)

---------------------------------------------------------------------------

 

SalPa Taitoluistelu hakee osa-aikaista yksinluistelu tuntivalmentajaa

 

SalPa Taitoluistelu on Salossa toimiva luisteluseura, joka on järjestänyt taitoluistelutoimintaa yli 40 vuoden ajan. SalPa Taitoluistelussa on mahdollista harrastaa yksinluistelua kilpa- ja harrasteryhmissä, luistelukoulussa sekä muodostemaluistelujoukkueissa. Seurassa on tällä hetkellä n. 160 luistelijaa.

Haemme valmennustiimiimme osa-aikaista yksinluistelu valmentajaa ajalle 1.1.2020-30.6.2020 (myöhäisempi aloitus ajankohtakin mahdollista), jonka aikana neuvotellaan jatkosopimuksesta.

Työaika iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

Toivomme valmentajalta:

- yksinluistelutaustaa

- vähintään STLL:n 2-tason valmentajakoulutusta

- hyvää yhteistyökykyä ja halukkuutta toimia osana seuraa

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 28.12.2019 mennessä gitta.lietzen@salpa.net

 

Lisätietoja:

valmennukselliset asiat: päävalmentaja Susanna Koivisto, suskikoivisto@outlook.com / 050-5250502

työsopimusasiat: taitoluistelujaoston puh.johtaja Gitta Lietzen, gitta.lietzen@salpa.net / 040-7457063

                                                                                                        (13.12.2019)

----------------------------------------------------------------------------------

 

 

Kotkan Taitoluistelu ry hakee yksinluistelun valmentajaa

 

Kotkan Taitoluistelu ry on vuonna 2013 perustettu kilpa- ja harrasteluistelua tarjoava seura.

Seurassamme luistelee vuosittain noin 100 luistelijaa 3-vuotiaasta 17-vuotiaaseen.

Kilpailijoita löytyy tinteistä SM-junioreihin saakka.

Haemme valmennustiimiimme vastuuvalmentajaa. Tarjoamme päätoimista työpaikkaa määräajaksi 1.1.2020-31.5.2020, jonka aikana neuvotellaan jatkosopimuksesta.

Odotamme valmentajalta vahvaa yksinluistelutaustaa, vastuunottoa, innostusta kehittyä ja kouluttautua valmentajana sekä myönteistä asennoitumista luistelijoihin.

Toivomme valmentajalla olevan vähintään STLL:n 2-tason koulutus ja sujuva suomen kielen taito sekä kokemusta valmentamisesta.

Työaika iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin.

Työehdot ja palkkaus määräytyvät PALTA:n mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Johtokunnan puheenjohtaja Oxana Vuorinen puheenjohtaja.kota@gmail.com / 040-8656629 (puhelimeen voi jättää soittopyynnön)

Vapaamuotoiset hakemukset  osoitteeseen puheenjohtaja.kota@gmail.com

Koska työ edellyttää toimimista alaikäisten lasten parissa, tulee tehtävään valittavan henkilön esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n, 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. 

                                                                                                              (22.11.2019)

 

______________________________________________________

Tällä sivulla STAV:n jäsenet voivat hakea töitä omalla ilmoituksellaan veloituksetta.

Työnantajat voivat hakea tällä sivulla työntekijöitä ilmoituksella hintaan 40 € / 3 kk. Hintaan sisältyy kolme kertaa (viikon välein) ilmoituksen julkaisu STAV:n Facebook-sivulla.

Pyydämme lähettämään ilmoitustekstin (ei kuvia tai logoja) ja laskutusosoitteen (sähköpostiosoite tai katuosoite) osoitteeseen: taitoluisteluvalmentajat#gmail.com

----------------------------------------------------------------------------------------------------------