Jäsenyys

Julian Lagus Finlandia Trophyssä 2011.
Kuva: Ulla-Maija Haimi

 

 

Tervetuloa STAV:laiseksi


STAV, eli Suomen Taitoluisteluvalmentajat, on perustettu vuonna 1984 taitoluisteluvalmentajien omaksi yhdistykseksi ajamaan valmentajien etuja, tukemaan koulutusta ja tutkimusta, sekä lisäämään valmentajien vuorovaikutusta.


STAV on tarkoitettu kaikille taitoluisteluperheeseen kuuluville valmentajille ja ohjaajille, eli  jäätanssi-, muodostelma-, pari- ja yksinluisteluvalmentajat. STAV:laisuus ei edellytä kokopäivätyötä taitoluistelun parissa, siis mukaan myös kaikki luistelukouluohjaajat, kuntoluisteluvetäjät ja aikuisryhmien valmentajat!


Yhdistys toimii aktiivisesti taitoluisteluvalmentajien ammatillisten asioiden edistämiseksi, järjestää koulutusta, yhteisiä keskustelutilaisuuksia ja juhlia, sekä vaikuttaa Suomen Taitoluisteluliiton toiminnassa. STAV isännöi valmentajille vuosittain myönnettävää Ragnar Wikstöm Trophyä, sekä jakaa stipendejä ja "Vuoden STAV:lainen"-palkintoa.


Mitä STAV sinulle tarjoaa?


STAV tarjoaa sinulle valmentajana edunvalvontaa ja keskustelufoorumin, vertaistukea sekä työyhteisöllisyyttä. Lisäksi saat liudan STAV jäsenetuja, kuten:

- 20% alennus Skate Shopista

- STAV koulutukset jäsenhintaan

- SUVAL:n jäsenedut (kts.alla)


Jäseneksi liittyminen


Suomen Taitoluisteluvalmentajien (STAV) jäseneksi voi hakeutua jokainen valmennus- tai ohjaustoimintaa säännöllisesti tekevä henkilö.

STAV on yhteisöjäsen Suomen Valmentajat ry:ssä, joten liittyminen STAV:iin tapahtuu liittymällä SUVAL:iin. Liittymään pääset tämän linkin kautta:

https://www.suomenvalmentajat.fi/jasenyys/jaseneksi-liittymislomake/

Täyttäessäsi jäsenhakemusta muista valita alasvetovalikosta Suomen Taitoluisteluvalmentajat. 


Jäsenhakemuksen käsittelee ja jäsenyyden hyväksyy STAV:n hallitus. Hallitus päättää jäsenyyden myöntämisestä yhdistyksen sääntöjen perusteella. Jäseneksi hyväksymisestä lähetetään aina kirjallinen tieto, samassa yhteydessä tulee myöskin jäsenmaksulappu.

SUVAL:n ja sitä myöten STAV:n jäsenmaksu määrittyy seuraavasti:

- ei-SAVAL:lainen (= Suomen Ammattivalmentajat ry.) 58 €, josta 25 € STAV:lle ja 33 € SUVAL:lle

- SAVAL:lainen 36 €, josta 25 € STAV:lle ja 11 € SUVAL:lle

SUVAL:n osuudessa 22 € ero hinnoissa on Valmentaja -lehden hinta, joka on jatkossa sisällytetty SAVAL:laisille SAVAL:n jäsenmaksuun.


Jäsenrekisteriseloste


STAV:n jäsenrekisteristä voidaan luovuttaa nimet ja yhteystiedot seuraaviin käyttötarkoituksiin:

- STLL:n kausikorttien postitus

- Koulutuskutsut

- Jäsenlaskutus

- Markkinointi / mainonta

- Opinnäytetyöviestit


Yhteisöjäsenyys Suomen Valmentajat ry:ssä 


Suomen Taitoluisteluvalmentajat on Suomen Valmentajat ry:n yhteisöjäsen, joten liittymällä STAV:iin liittyy samalla myös Suomen Valmentajat ry:seen. Tämän kaksoisjäsenyyden kautta jäsen saa merkittäviä lisäetua ja vastinetta jäsenmaksulle. Tästä pääset tutustumaan Suomen Valmentajat ry:n tarjoamiin jäsenetuihin.

 

 

Suuri osa taitoluistelun ammattivalmentajista kuuluu Suomen Ammattivalmentajien järjestöön eli SAVAL:iin.
STAV suosittelee jäseniään liittymään valmentajien palvelu- ja etujärjestöön SAVAL:iin. SAVAL:in sivuille pääset tästä.