STAV - Taitoluisteluvalmentajien asialla!

Ajankohtaista

STAV lomalla (13.6.2024)
STAV lomailee kesäkaudella. Viikosta 31 STAV älleen sähköpostin äärellä ja toiminnassa. Rentouttavaa kesää kaikille!
STAV juhlii 40-vuotista taivaltaan la 17.8.2024 Helsingin Töölössä ravintola Mamma Rosassa. Ilmoittautumiset STAV juhlii -kohdasta. Tervetuloa!
Vuosikokoukseen ovat tervetulleita kaikki STAV:n jäsenet
Valitettavasti Hyvinvoiva valmentaja -päivä on peruutettu vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi. STAV:n perinteinen Hyvinvoiva valmentaja -päivä järjestetään Vantaalla Myyrmäessä 17.5.2024.
STAV:n hakemuksesta opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt liikunnan ja urheilun ansiomitalit kullatuin ristein Seija-Maria Lehtoselle, Susanna Lotila-Maliselle ja Minna Järviselle!
STAV on muuttanut jäsenmaksun laskurytmitystä. Olemme siirtyneet kausikohtaiseen laskutukseen entisen vuosilaskutuksen sijaan. Uusi jäsenmaksu lähetetään kevään lopulla. Nykyinen jäsenkortti on päivittynyt automaattisesti ja on voimassa 30.6.2024 saakka.
Uusi hallitus (23.5.2023)
STAV:n vuosikokouksessa Maija Seppänen valittiin jatkamaan puheenjohtajana. erovuoroisten jäsenten tilalle valittiin jatkamaan Hanna Laitinen ja uutena jäsenenä Päivi Putkonen. Hallituksen varajäseneksi valittiin Isabel Eggleton. Hallituksen täydentää edellisellä kerralla valitut Laura Tykkyläinen, Saija Martikainen sekä Tero Hämäläinen.
RSS ATOM