STAV - Taitoluisteluvalmentajien asialla!

Ajankohtaista

STAV palkitsee Hyvä kilpailunjärjestäjä -diplomilla kauden päätteeksi STAV:n jäsenvalmentajilta eniten kiitosta saaneen kilpailunjärjestäjän. Ehdota hyvin kilpailun järjestänyttä seuraa huhtikuun loppuun mennessä!
STAV toivottaa hyvää ja luistavaa uutta vuotta jäsenistölleen ja kaikille taitoluistelun ystäville!
HYVÄÄ JOULUA! (20.12.2022)
STAV toivottaa jäsenistölle ja kaikille taitoluistelun ystäville hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
STAV järjestää jäsenistölle maksuttoman valmentajazoomin ke 30.11.2022 klo 9-11. Vierailevana puhujana on työnohjaaja ja business coach Petri Mattila. Aiheena "Miten nostaa kissa pöydälle? - haastavat vuorovaikutustilanteet valmentajan arjessa". Zoomlinkki on lähetetty jäsenistölle sähköpostilla. Tervetuloa mukaan!
STAV on toiminut käynnistäjänä ansiomerkkihaussa: Tänään saamme onnitella Maaret Siromaata, jonka ansiomerkki on korotettu ansioristiksi sekä Susanna Peltolaa, jolle on myönnetty ansiomitali kullatuin ristein! Samalla STAV onnittelee myös jäsentään Janette Hinkkaa, jolle on myönnetty ansiomitali kullatuin ristein!
Tänään pidetyssä STAV:n ylimääräisessä kokouksessa on hyväksytty STAV:n uudet säännöt sekä äänestys- ja vaalijärjestys. Uudet säännöt olivat jo Patentti- ja rekisterihallituksen esitarkastamat, joten kokouksen päätöksen myötä ne ovat voimassa heti.
STAV:n kuluneena keväänä järjestämän slogan-kilpailun voitti "STAV - Taitoluisteluvalmentajien asialla". Voittajasloganin keksijälle on toimitettu Skate Shopin lahjoittamat teräsuojat.
RSS ATOM